Николай Бареков хвърли поредната бомба

Николай Бареков заяви, че на 5 октомври целият български народ ще има уникалната възможност да вкара Бойко Борисов в затвора. Лидерът на ББЦ каза, че може да направи това, ако повече от гласоподавателите гласуват за него, вместо за Бойко Борисов.

Николай Бареков заяви, че е готов да се изправи срещу ГЕРБ. Той каза, че вече е събрал достатъчно доказателства срещу лидера на партията, които ще представи пред европейските институции.

[caption id="attachment_415259" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков заяви, че ще вкара Бойко Борисов в затвора[/caption]

Николай Бареков заяви категорично, че Бойко Борисов е участвал в 150 убийства, извършени в годините на прехода и в годините, когато той е на поста главен секретар на МВР. Младият политик разкри, че вече разполага с всички необходими доказателства за доказване на вината на Бойко Борисов и много скоро ще ги представи пред съответните институции. Николай Бареков допълни, че след предаването на доказателствата ще започнато разследване срещу Бойко Борисов и той ще бъде вкаран в затвора много скоро.

Лидерът на ББЦ заяви, че за разлика от повечето журналисти у нас, които говорят без да имат доказателства за това, което казват, той първо събира нужните доказателства и едва след това говори.

Николай Бареков коментира, че на предстоящите избори дилемата, пред която ще бъдат изправени избирателите, е за кого да гласуват - за него или за Бойко Борисов. Той призова българските граждани, които искат да видят Борисов зад решетките да гласуват за "България без цензура", пише ПИК.