Сашо Диков захапа политическия елит

Тв водещият Сашо Диков избухна, изразявайки възмущението и разочарованието си от поведението на политическите лидери. В ефира на радио К2 Сашо Диков заяви пред Илиана Беновска, че недоумява как човек, който постоянно лъже, може заема длъжността еврокомисар или някакъв друг пост в политиката. На въпроса кой е лъжец, Сашо Диков отговори, че има предвид Сергей Станишев.

Тв водещият заяви, че социалистът няма моралното право да претендира за нищо, при положение, че в продължение на месец се опитваше да заблудо всички, че няма да влезе в Европарламента. Според Сашо Диков, ако в БСП е останал поне един депутат със съвест, Сергей Станишев ще бъде незабавно отлъчен от партията.

[caption id="attachment_415253" align="alignright" width="300"]Сашо Диков Сашо Диков избухна[/caption]

Белкосият журналист заяви, че ако съпругът на Моника Станишева стане еврокомисар, той ще направи пресконференция, на която ще изрази публично недоволството си от факта, че един лъжец е станал еврокомисар.

Сашо Диков не си спести критиките и по отношение на Бойко Борисов и неговата дясна ръка. Тв водещият каза, че ръководството на ГЕРБ е разочаровало народа с просташкото си поведение.

Сашо Диков заяви, че Николай Бареков е просто една комична фигура и жив пример за това как 120-килограмовия българин се е превърнал в огромен балон, който може да се спука всеки момент, пише ПИК.