Емануела заби мафиотски бос

Гласувайте за статията

Емануела заби ново гадже, дали този път връзката им е сериозна?!?

Фолк певицата с най-магнетичния поглед Емануела заби ново гадже. Въпреки, че тя направи всичко възможно да запази връзката си в тайна, Хот арена научи кой е щастливецът, избран от Емануела.

Изпълнителката от „Ара мюзик“ има нова тръпка. Въпреки, че Емануела и новия й любим са заедно отскоро, връзката им изглежда е сериозна. Фолкаджийката успя да вземе ума на известния столичен мафиот Росен Стъкларя. Мафиотът до такава степен е хлътнал по Емануела, че дори й е подарил Поршето си. От няколко седмици зеленооката красавица обикаля из столичните булеварди с него.

Емануела

Емануела заби ново гадже

Емануела се запознала с новия си любим по време на свое участие в столичен клуб. Мафиотът бил запленен от красотата на фолкаджийката. Цяла вечер тя му пяла на ушенце. Още от първия миг на запознанството им, Росен Стъкларя показал на Емануела колко е щедър.

Очевидци разказват, че цяла вечер той пъхал едри банкноти в деколтето й. Не след дълго Емануела вече била в скута на известния столичен мафиот, разказват посетители на заведението.

Може би този път връзката ма Емануела е наистина сериозна, тъй като досега тя винаги парадираше с мъжете до себе си. Този път Емануела е по-сдържана и въпреки, че се опита да запази в тайна кой е мъжът до нея, истината излезе наяве.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Емануела заби мафиотски бос”

  1. spez

    юли 06. 2014

    kurvata si e kurva…

Добавете коментар