Виктор Калев дава мило и драго най-после да открие сродната си душа

Виктор Калев хукна по врачки. Причината, поради която актьорът залитна по окултното, е желанието му да се задоми. Колегите му разказват, че той ползва услугите на известна врачка от Бургас, която е от турски произход.

Виктор Калев се обърнал към гадателката, тъй като бил отчаян. Препоръчала му я известната певица от Бургас - Тони Димитрова. Изпълнителката често се допитвала до врачката и била доволна от услугите й.

[caption id="attachment_415234" align="alignright" width="300"]Виктор Калев Виктор Калев хукна по врачки[/caption]

Гадателката успяла да убеди Виктор Калев, че родово проклятие тегне над него и това е причината той все още да не се е задомил. Колеги на актьора от "Шоуто на Слави" разказват, че то често пътува до Бургас, тъй като врачката му заръчвала изпълнението на различни ритуали.

Според запознати Виктор Калев е пръснал около 20 000 лева за развалянето на родовото проклятие. Въпреки, че все още ефект няма от ритуалите на врачката, актьорът е убеден, че скоро ще си намери половинка. Колегите му коментират, че той не иска да преустанови консултациите с врачката, тъй като й вярва безрезервно, пише ПИК.

При мисълта, че е похарчил цяло състояние за развалянето на магията, Виктор Калев е решен да изшълни докрай ритуалите, които врачката му е заръчала.