Таня Андреева е категорична, че кадърът е стар и е публикуван с цел да подведе читателите

Таня Андреева се закани да съди информационна агенция ПИК заради публикуваната по-рано днес нейна снимка от плажа. Според информацията от сайта, кадърът е направен вчера (петък) и е заснет лично от главния редактор на сайта Ивайло Крачунов.

[caption id="attachment_415231" align="alignright" width="211"]Таня Андреева ще съди ПИК Таня Андреева ще съди ПИК[/caption]

Министърът на здравеопазването е категорична, че фотосът е направен през месец юли, но миналата 2013 година. Когато Таня Андреева е била в полагаемият й се годишен платен отпуск. Заради наглата лъжа, депутатката е категорична, че смята да даде под съд сайта ПИК и хората, които стоят зад него.

В ефира на Нова телевизия Таня Андреева поиска от главния редактор на медията - Ивайло Крачунов, да даде подробни обяснения на кой плаж точно е направена снимката и да докаже, че предоставената от него информация е вярна.

Министър Андреева е категорична, че времето в Поморие вчера, когато уж тя е била на плаж, е било ужасно и всеки местен може да го потвърди. "През последната година изчетох много лъжи за себе си в този сайт и смятам да ги съдя. И то за много голямо обезщетение", не крие гнева си Таня Андреева.

А парите, които е убедена, че ще получи от съдебното дело, смята да дари на няколко болници в България.