Министър Таня Андреева отмаря по родното Черноморие, докато Пламен Орешарски се опитва да замаже гафовете й

Скандални фотоси на настоящия министър на здравеопазването Таня Андреева взривиха нета. Докато болниците фалират една след друга, хиляди болни чакат за лекарства, министър Таня Андреева отмаря на морето.

Може би Таня Андреева е осъзнала, че й остават броени дни на поста във ведомството и е преценила, че е по-добре да прекара спокойно последните си мигове като министър на здравеопазването. А какво по-хубаво да прекараш последните си дни на работното място в луксозен хотел на брега на морето.

[caption id="attachment_415223" align="aligncenter" width="300"] Таня Андреева Таня Андреева релаксира в Поморие[/caption]

Журналисти на ПИК засякоха Таня Андреева на плажа в Поморие. Министърката е отседнала в луксозния спа хотел "Балнео спа". Докато Пламен Орешарски се черви като първокласник пред черната дъска и се опитва да замаже гафовете й, Таня Андреева се припича спокойно на слънце.

Явно за нея не е сериозен проблем случващото се в системата на здравеопазването, пише ПИК. Пламен Орешарски дори се опита да убеди всички нас, че отпускът на Таня Андреева е свързан именно със служебните й ангажименти. Той заяви, че министърката отсъства, тъй като трябва да присъства на много важен семинар.

[caption id="attachment_415224" align="aligncenter" width="300"] Таня Андреева В този хотел е отседнала Таня Андреева[/caption]

Докато съдбата на хиляди българи все още е под въпрос, Таня Андреева си почива необезпокоявана от никого. Оставяме коментарите на вас.