Мария Шарапова изгледа срещата на половинката си в компанията на майка му

Мария Шарапова очевидно бавно, но сигурно се е насочила към титлата "българска снаха". Рускинята, която има връзка с нашия Григор Димитров, е повече от добре приета в семейството на гаджето си. Като потвърждение на този факт беше и присъствието на Мария Шарапова на корта на Уимбълдън в компанията на майката на Гришо.

[caption id="attachment_415169" align="alignright" width="300"]Мария Шарапова изгледа загубата на Гришо Мария Шарапова изгледа загубата на Гришо[/caption]

Бившата номер едно в женския тенис разцелува роднините на приятеля си веднага щом пристигна на корта и незабавно се настани до майка му. Двете жени изгледаха заедно срещата, която нашият загуби след много мъжка игра.

Мария ШараповаДори и опонентът му Новак Джокович не скри, че му е било изключително трудно срещу Гришо, изтъквайки, че той вече притежава всички качества на тенисист от световна класа. Сърбинът категорично заяви, че родният талант заслужава огромно уважение заради играта си.

"Григор се намира в страхотна форма и ще става все по-добър, тъй като още е много млад. Бъдещето е пред него", не крие възхищението си Джокович. Който с цената на много усилия успя да елиминира Гришо и да се класира на финала на Уимбълдън, предават от "24 часа".