Ученическа мъст: Даскалка осъмна с автомобил във фекалии!

Ученическа мъст: Даскалка осъмна с автомобил във фекалии!
5 (100%) 1 vote

Учителката е в потрес от случилото се с автомобила й, не го е очаквала!

Трилър разиграли деветокласниците от професионална гимназия по фризьорство и козметика в столицата. Преподавателката им по география Светла Иванова е пострадала от тяхната ненавист. Причината не е само в поведението на учениците към нея, ами и заради нейното отношение към децата.

След като се връща от отпуск по болничен, учителката непрекъснато обижда тийнейджърите, че те са неуки, тъпи са и затова им слага непрекъснато ниски оценки. Децата обаче не са съгласни с нейните констатации и с писмо до директора на училището помолили да се назначи външен преподавател, който да ги оцени. Той обаче назначил пак същата учителка по география, която им сложила само ниски оценки.

автомобил

Автомобилът на учителката осъмнал целия намазан с фекалии

За свое оправдание даскалицата заявила, че оценките им са напълно реални. Тя била категорична, че учениците нищо не знаят, не се интересуват от нейния предмет и демонстрират към нея само негативно отношение.

Учениците, които били в девети клас искали да имат високи оценки заради предстоящата им диплома. Разочаровани, че преподавателката им по география отново им е писала ниски оценки те решили да предприемат крути мерки.

Деветокласниците решили да действат. Първо те спаднали гумите на автомобила на учителката, след което ги намазали обилно с изпражнения. Светла Иванова подала сигнал в съответното районно управление. Две от девойките, които участвали в гаврата били стари познайници на полицията, тъй като участвали в кражби.

Според директора на професионалната гимназия Николай Младенов случаят по-скоро е преувеличен, отколкото да има пагубни последствия върху който и да е от засегнатите страни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Ученическа мъст: Даскалка осъмна с автомобил във фекалии!”

 1. Станислава

  юли 08. 2014

  хахах и директора не е Младенов ,а Медаров и със тези глупости дето постоянно има искали да имат деца в училището глупости……

 2. Гергана

  юли 08. 2014

  pulni prostaci sa v tiva daskalo ii direktora e edin….nishto nqma da napravi

 3. Боби

  юли 14. 2014

  hora v tobs ychilishte ne nishto ne sa ni naychili koito I zavurshil da pitate ne da se izlujete da si zapishete deteto tam ; C

Добавете коментар