Журналистката Ива Николова проговори след напускането си от ТВ7

Ива Николова, която напусна ТВ7 само преди няколко дни, проговори за пръв път след напускането си за своите бивши работодатели и работата си в частната медия.

Журналистката коментира пред репортери на БЛИЦ последните събития в една пт коментираните телевизии през последните дни. Относно твърденията за нахлуването на въоръжени лица в ТВ7, Ива Николова заяви, че при началничката Деси Тошева могат да влязат от мутри до извънземни. Ива Николова е категорична, че вина за случващото се в ТВ7 има директорката на телевизията, която е изключително некомпетентна и не е на правилното място.

[caption id="attachment_415135" align="alignright" width="300"]Ива Николова Ива Николова със скандални разкрития за ТВ7[/caption]

На въпроса, че в телевизията има разцепление, Ива Николова отвърна, че това стои Деси Тошева. Тв водещата разкри, че се оказва натиск върху частната медия от външни лица, които не е убедена, че желаят доброто на ТВ7.

Ива Николова разкри, че натискът е най-силен върху сутрешните блокове. Като причина за своето напускане тя изтъкна факта, че гостите, които кани не идват в предаването й. Ива Николова заяви, че нейната цел като тв водеща и журналист е била в предаването си да даде думата на всички представители на парламентарно представените партии, както и на непарламентарно представените политически формации, но това не се е харесало на ръководството на ТВ7, пише БЛИЦ.