Андреа и Кубрат планираха бъдещото си бебе!

Андреа и Кубрат планираха бъдещото си бебе!
5 (100%) 1 vote

Андреа и Кубрат не бързат с продължаването на рода си!

Шокиращи признания показаха защо звездната двойка Андреа и Кубрат Пулев още не са родители на малко сладурче. Фолк дивата Андреа и националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев вече много години са заедно и доказват непрекъснато любовта си. Изцепките на русото изкушение не са една и две, но боксьорът продължава да е твърдо с нея. Защо обаче нямат дете, питат се непрекъснато техните фенове. Причината все пак се оказа, че не е във фолк фурията, а в мъжа до нея. Андреа мечтаела да си има свое малко същество. Певицата твърдяла, че това е за което мечтаят повечето от жените. Андреа копнеела да изпита сладостта и тревогата на майчинството.

Андреа

Кубрат ще прави бебе на Андреа, когато стане световен шампион

Но Кобрата не искал да има наследник, преди да е станал световен шампион. Желанието му може да се изпълни на заветната дата 6-ти септември тази година, когато най-силния ни мъж ще мери сили в двубой със световния шампион по бокс Владимир Кличко. Кубрат Пулев искал след като стане официално световен шампион по бокс да се замисли за наследник. Да се замисли, защото Кобрата имал още едно желание да изпълни, преди да пристъпи към родителските задължения. А то е да мине под венчило с нея. Едва след като двамата с Андреа се врекат във вечен съюз, двойката щяла да помисли за своя рожба.

Кубрат Пулев обича да спазва традициите. Той никога няма да позволи отрочето му да се пръкне в дом, където няма брак, твърдят близки до шампиона. Те познават тази негова черта от характера му и знаят, че спортистът е непреклонен.

Феновете на Кобрата и на Андреа им пожелават догодина Кубрат Пулев да е изпълнил мераците си и най-после да си имат дете с певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар