Босът на СИК Младен Михалев-Маджо живее на частна улица в швейцарския град Цуг

Един от влиятелните босове на СИК Маджо живее в прекрасна къща в швейцарския град Цуг – пише „Уикенд”. Имението на бившия борец е разположено на частна улица, през която и пиле не може да прехвръкне – отбелязва изданието. Известно е, че Младен Михалев е изключително мнителен, движи се винаги с желязна охрана и не е изненада за никого, че е взел драконовски мерки за защита и сигурност на швейцарското си имение. Иначе имотите на това място са приказно красиви, преобладават двуетажни бели вили, потънали в зеленина и цветя.

[caption id="attachment_415116" align="alignleft" width="300"]Младен Михалев-Маджо Маджо е сред малцината герои на прехода, останали живи[/caption]

Цуг е курортен град на 20-ина километра южно от Цюрих. Той е признат за най-безопасния град в Швейцария и вероятно именно това е причината Маджо да го избере за своя щабквартира. Съседите му са известни имена от бизнеса, като някои от тях дори са в класацията на сп. „Форбс”. Цуг е данъчен рай и с това привлича богаташите от цял свят, сред които е успял да се нареди и сикаджийския бос. Преди години пръв Илия Павлов регистрира холдинка си Мултигруп точно в Цуг. С швейцарския град е свързана и фирмата „Трон” на друг известен БГ капиталист – Красимир Стойчев. Младен Михалев-Маджо се изнесе от България преди години заради заплахи за живота му. Той и Маргините са едни от малкото останали живи герои от СИК – отбелязва изданието.