Маджо е собственик на уникално имение в Швейцария

Маджо е собственик на уникално имение в Швейцария
4.5 (90%) 2 votes
Босът на СИК Младен Михалев-Маджо живее на частна улица в швейцарския град Цуг

Един от влиятелните босове на СИК Маджо живее в прекрасна къща в швейцарския град Цуг – пише „Уикенд”. Имението на бившия борец е разположено на частна улица, през която и пиле не може да прехвръкне – отбелязва изданието. Известно е, че Младен Михалев е изключително мнителен, движи се винаги с желязна охрана и не е изненада за никого, че е взел драконовски мерки за защита и сигурност на швейцарското си имение. Иначе имотите на това място са приказно красиви, преобладават двуетажни бели вили, потънали в зеленина и цветя.

Младен Михалев-Маджо

Маджо е сред малцината герои на прехода, останали живи

Цуг е курортен град на 20-ина километра южно от Цюрих. Той е признат за най-безопасния град в Швейцария и вероятно именно това е причината Маджо да го избере за своя щабквартира. Съседите му са известни имена от бизнеса, като някои от тях дори са в класацията на сп. „Форбс”. Цуг е данъчен рай и с това привлича богаташите от цял свят, сред които е успял да се нареди и сикаджийския бос.
Преди години пръв Илия Павлов регистрира холдинка си Мултигруп точно в Цуг. С швейцарския град е свързана и фирмата „Трон” на друг известен БГ капиталист – Красимир Стойчев.
Младен Михалев-Маджо се изнесе от България преди години заради заплахи за живота му. Той и Маргините са едни от малкото останали живи герои от СИК – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Маджо е собственик на уникално имение в Швейцария”

  1. няма значение

    юли 04. 2014

    “ Едни от малкото останали живи герои“,аха,значи са изтрепали и обрали всичките си приятелчета от бранша.Кредитни милионери-обрали банките.Желязна охрана-от какво ли го е страх толкова този,да не възкръснат умрелите,може би.

Добавете коментар