Максим Стависки ще пристигне тайно в родината ни

Въпреки слуховете, които се носят за разпадането на семейството на на Максим Стависки и Албена Денкова, техни близки коментират, че има шансове връзката им да бъде спасена. Шампионът по фигурно пързаляне, който има връзка с известна руска актриса, е решен да спаси брака си.

Въпреки, че кръшка на любимата си, Максим Стависки не иска да я загуби и е готов на всичко, за да запази семейството си.

[caption id="attachment_415118" align="alignright" width="300"]Максим Стависки Максим Стависки се завръща в България[/caption]

Очевидно Албена Денкова приема спокойно факта, че съпругът й изневерява. Самата Албена има връзка с друг мъж. Искрите между нея и цигуларя Васко Василев пламнаха по време на участието й в едно от забавните риалита, излъчвани в родния ни ефир. След като научил, че съпругата му е намерила утеха в чужди обятия, Максим Стависки е решил да се върне в България, надявайки се, че ако той е тук, тя ще забрави цигуларя.
Шампионът ще пристигне у нас заедно със сина си и майката на Албена. Семейството ще отседне в затворен луксозен комплекс на родното ни Черноморие. Максим Стависки се надява, че Албена ще е постоянно с тях и ще забрави за аферата си с цигуларя.

Шампионът по фигурно пързаляне избяга преди няколко години от България, след като причини зловеща катастрофа край река Ропотамо. Максим Стависки уби младо момче и изпрати в кома неговата приятелка, пише ПИК.