Милионерският наследник Християн Гущеров се замеси в чалга скандал

Оказва се, че Християн Гущеров здраво поддържа кариерата си на половинката си Мария, нашумяла като Мара Отварачката. Пореден скандал е напът да опорочи турнето на „Пайнер” тази година. След като стана ясно, че иконите на попфолка Ивана и Глория не са включени в него, лъсна и причината за това – разкрива „Уикенд”. За сметка на две от най-харесваните изпълнителки, задникът си сред звездите е намърдала Мария. Не поради огромното си количество нейни хитове, а по линия на щедрия си мъж Християн Гущеров.

От много сигурен източник изданието информира, че Мара Отварачката е в трескава подготовка за участието си в националния тур на „Пайнер”.

[caption id="attachment_415100" align="alignleft" width="300"]Християн Гущеров Мария Християн Гущеров осигурил участието на Мария на турнето[/caption]

Из коридорите на фирмата се говори, че Мария ще се изживява като топ звезда редом до Галена, Преслава и Анелия, след като Християн Гущеров е платил доволно за участието й. Лидерките на „Пайнер” останали потресени, че ще делят гримьорни с Мара Отварачката. Всички били на мнение, че Мария нямала място сред тях, тъй като отдавна е изпаднала от „А” група. „Не можеш да правиш по две песни на година и да се имаш за хитова изпълнителка. Явно пак играят парите на Християн Гущеров” – коментира изпълнителка.