Дядото подарява 1 млн. лв на внучката си, най-голямата щерка на Илия Павлов

Бащата на покойния бос Илия Павлов – Павел Найденов, ще връчи чек с рекордните 500 хил. евро на сватбата на внучката си Венцислава. „Какво да му подаря на детето? Пари, разбира се. Приготвил съм й една доста прилична сума” – обяснява щастливия дядо. Първородната дъщеря на Илия Павлов, която е от първия му брак с Антоанета Чергиланова, вдига сватба на 8 юли във Флоренция. За да облекчат пътуването на гостите си, които били от 4 континента, младоженците избрали да минат под венчилото в Италия.

[caption id="attachment_415097" align="alignleft" width="300"]Павел Найденов, баща на Илия Павлов Бащата на Илия Павлов е приготвил чек за любимата си внучка[/caption]

„Ще ходя с най-голямо удоволствие на сватбата. Радвам се, че ме поканиха. Още не познавам младоженеца, но чух че бил свестен човек – бил крупен инвеститор в Дубай” – споделя бащата на Илия Павлов – Павел Найденов. Според запознати като сватбен подарък той бил приготвил за първородната си внучка чек за 500 хил. евро. Доведената дъщеря на Дарина Павлова и бъдещият й съпруг живеели в 10-стаен апартамент в дубайски небостъргач. Дълго време най-голямата дъщеря на Илия Павлов живееше в САЩ заедно с Дарина и нейните деца от Илия – Паола и Илия-Калоян. Затова и предстоящото щастливо събитие било очаквано с огромно нетърпение от Дарина Павлова, която ще се сроди със зет милионер – отбелязва изданието.