Служители на ТВ7 и хора на синдика едва не влезли във физическа саморазправа

Служители на ТВ7 са били заплашвани с разстрел от хора на синдика, отишъл да описва имуществото на медията. Грозната сценка се е разиграла вчера, малко след 17 часа, когато в офиса на телевизията нахлуха синдик, заедно с дузина охранители. Целта им беше да опишат имуществото на ТВ7 и да му наложат охрана, при необходимост.

ТВ7Една от работещите в ТВ7 жени разкри, че отношението на синдика и хората му е било изключително грубо. "Заплашваха ни, че ще бъдем разстреляни", пише шашардисаната жена в нета. И призовава колегите си от другите медии да ги защитят и да не позволяват подобно поведение да бъде толерирано.

Напрежението ескалирало дотолкова, че между хората на ТВ7 и охранителите на синдика едва не се стигнало до физическа саморазправа. Единствено навременната намеса на полицията предотвратила по-сериозен конфликт и скандалът приключил само с размяна на обиди и заплахи.

Припомняме ви, че до конфликта се стигна заради издадена заповед за обезпечение и искане за обявяване на несъстоятелност на ТВ7. Искът идва от Николай Бареков, който преди няколко дена се сдоби със собственост върху Ноу Фрейм Медия, предават от БЛИЦ.