Внукът на Алла Пугачова – с гадже в България

Внукът на Алла Пугачова – с гадже в България
4.5 (90%) 2 votes

Никита Пресняков, внук на Алла Пугачова, доведе в Бургас 17-годишната си приятелка

Внукът на Алла Пугачова се забавлява по нашето Черноморие. Никита Пресняков е довел новото си гадже в България, за да се радват необезпокоявани на любовта си. Въпросната девойка е едва на 17 години и се казва Альона Краснова. Двамата с внука на Алла Пугачова се познават едва от два-три месеца, като любовта помежду им е пламнала почти моментално, издават техни приятели.

Внукът на Алла Пугачова

Внукът на Алла Пугачова

Самият Никита е на 23 години и преди Альона имаше връзка с Аида Калиева, украинска моделка на 22 години. Двамата дори стягаха сватба като меденият месец беше планиран да е в България. През март обаче двамата изненадващо се разделиха, а в началото на юни Никита обяви, че е с Альона.

Двамата са на почивка в Бургас, а младежът лично се е похвалил колко добре си изкарват като публикува техни общи снимки в профила си в Инстаграм, видяха от БЛИЦ. Влюбените дори са отишли на концерта на Филип Киркоров в Бургас, който, както знаете, е бивш съпруг на Алла Пугачова. Филип и Никита са в прекрасни отношения, въпреки развода между бабата на младежа и певеца с български произход.

Киркоров дори помага на младежа за музикалната му кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар