Йорданка Христова удари дъното, обикаля кръчмите, одумват я колегите от естрадата

Йорданка Христова е изпаднала тотално, одумват я колегите в естрадната гилдия. Легендарната изпълнителка е стигнала нивото на чалгаджийките и пее по кръчмите, за да изкарва пари. Според останалите естрадни величия в страната това е абсолютен резил и падение за Йорданка Христова. Нищо, че на участие взема по 2 бона хонорар.

[caption id="attachment_415070" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова[/caption]

Звездата няма никакви мениджъри или продуценти и на практика си урежда участията сама. Йорданка Христова сама обикаля по кръчмите и предлага да пее в тях, издават от бранша. Певицата изобщо не се смущавала от коментарите по неин адрес и продължавала да си пее по кръчмите. Близките й издават, че в кризата, ударила изпълнителите, Йорданка Христова била изключително доволна, че все пак успява да си намери работа.

Още повече, че сумата от 2000 лева за час и половина пеене никак не била малка. А и интересът на собствениците на заведения към нея не е никак малък. Както знаете, дълги години Йорданка Христова беше сред най-върлите противници на пеенето по кръчми. Естрадната изпълнителка държеше единствено на концертните изяви лато допускаше изключения само по Нова година, когато приема да пее единствено в скъпарски хотели пред отбрана публика, предават от ПИК.

Заради кризата в бранша обаче Йорданка Христова се примирила и нарушила принципите си.