Предсказанията на Ванга пощуриха Русия

Предсказанията на Ванга пощуриха Русия
4.5 (90%) 2 votes
Сбъдват се пророчествата на Ванга, свързани с Русия

Знаменитата пророчица баба Ванга отново е хит в страната на братушките. Книгата „Ванга: Предсказания и пророчества”, том 4, изчезва за минути от рафтовете на руските книжарници. Причината била в знаменията, които нашият феномен направил години преди смъртта си, през последните месеци те се сбъдвали едно подир друго – пише в. „Уикенд”.
Първото предсказание на пророчицата било посветено на Крим и гласяло: „полуостровът ще се откъсне от единия бряг, за да се присъедини към друг”. И докато навремето хиляди руснаци се питали как ще стане това, днес повечето от тях вече знаели верния отговор.

Ванга

Руснаците полудяха по предсказанията на Ванга

„Тогава някои побързаха да обвинят Ванга в шарлатанство, а издателите на поредицата – в печалбарство. Никой не вярваше, че може да има разместване на географската карта, което ще продължи с присъединяването на много нови територии с кръв и жертви. Жителите на Русия мислеха, че войната е отживелица и Втората световна е просто един отминал кошмар.
В книгата Ванга споменава за танковете, които отново ще влязат в битка, но не уточнява датата.
Принципно няма гадател, който да познава точната дата на едно или друго събитие, защото енергията на хората, на населението на една страна, може да променя бъдещето й и това е една много фина материя.
Ако се вярва на книгата, Ванга има предсказание и за Владимир Путин, което гласи: „Слава на Русия, слава на Владимир. Много жертви ще принесе, но ще съхрани Русия и православието. А то ще му помогне да стане властелин на света”.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Предсказанията на Ванга пощуриха Русия”

  1. виктор кордон

    юли 04. 2014

    Подозирам, че Ванга е предрекла абсолютно всички събития до края на света!!!Когато обаче гледам видеото с нейните изяви, аз виждам, че тя постоянно задава въпроси и понякога просто налучква отговорите. В това не откривам никакви извънредни качества, а чисто шарлатанство.

  2. Borislav Nedelin

    апр. 22. 2015

    Слава на Великата Пророчица,слава на мисията и,слепи са всички ,който не вярват!!!

Добавете коментар