Съпругата на Отверката - Милена Стоянова, е поискала от прокуратурата да държи убийците му настрана от нея

Съпругата на Отверката - Милена Стоянова, се бои от убийците му. Жената на убития преди няколко месеца Николай Радев е поискала от прокуратурата да издадат ограничителна заповед за хората, обвинени в убийството му. Вдовицата на Отверката е депозирала молба в Окръжен съд в Дупница, с която настоява на Владимир, Иван и Николай Карастоянови да им бъде забранено да я доближават.

[caption id="attachment_415046" align="alignright" width="300"]Съпругата на Отверката Съпругата на Отверката[/caption]

В момента и тримата мъже, обвинени за убийството, се намират на свобода, след като им бяха наложени различни мерки за неотклонение - парична гаранция и подписка. Искането на съпругата на Отверката ще бъде разгледано на 11 юли, което е другия петък. Причината е, че на заседанието днес в съдебната зала не са се явили адвокатите на тримата обвинени в убийството на младия мъж.

Тогава съдът ще се произнесе по молбата на Милена Стоянова като решението не подлежи на обжалване, обясняват от "24 часа". Припомняме ви, че Николай Радев, по прякор Отверката, беше пребит до смърт на 11 март тази година в заведение в родния му град Дупница. Обвиняеми за престъплението са стоматологът Владимир Карастоянов и двамата му сина Николай и Иван.