Илиана Раева нокаутира феновете си с промяната в себе си и решението да се пусне почти по натура!

Брачната половинка на Наско Сираков Илиана Раева успя да впечатли страшно силно потребителите на социалната мрежа с решението си. Защото във Фейсбук бившето „златно момиче” и настояща треньорка на гимнастички Илиана Раева реши да покаже апетитни форми под прозрачна рокля за плаж. А това не бе правила досега. С нея и с розов бански под нея, който доста ярко прозираше под късата одежда, Илиана Раева разходи из плажната ивица красив пудел.

[caption id="attachment_415027" align="alignright" width="224"]Илиана Раева реши да копира Риана и да се пуска почти натюр на преклонна възраст Илиана Раева реши да копира Риана и да се пуска почти натюр на преклонна възраст[/caption]

Едно от златните момичета на Нешка Робева събра хиляди посещения от постналата си снимка в социалната мрежа. С бялата си рокля с дантели бившата гимнастичка по художествена гимнастика бе сравнена с образа и визията на известната певица Риана. Родената в Барбадос темпераментна изпълнителка на поп музика също се беше снимала в Интернет пространството по подобна плажна рокля. З разлика от тази на Илиана Раева, прозрачната рокля на Риана бе богато гарнирана с камъни Сваровски и предизвика невероятен зрителски интерес. Медиите също не останаха равнодушни към разкошната й снимка и тоалета на Риана бе разпространен мигновено по всички възможни медии.

След напрегнатия сезон на „Денсинг старс”, където напористата Илиана Раева беше една от журито, двамата с легендата на „Левски” Наско Сираков са решили да се отдадат на заслужен отдих. Според клюкарите Илиана Раева възнамерява отново да се пробва на политическото поприще. Паметливи припомнят, че тя като председател на партия „Обединена България” „атакува” Парламента, но не получи народната подкрепа и партията й не успя да прескочи фаталната бариера.

[caption id="attachment_415028" align="aligncenter" width="300"]С тази си визия Илиана Раева взриви мрежата С тази си визия Илиана Раева взриви мрежата[/caption] [caption id="attachment_415029" align="aligncenter" width="300"]Илиана с очарователно кученце Илиана с очарователно кученце[/caption]

Затова съпругата на футболната легенда Наско Сираков е решила добре да си почине и да атакува нови поприща, различни от това, което е в момента – треньор на отбора ни по художествена гимнастика. Той също жъне добри резултати на различни наши и чуждестранни състезания.