Заради алкохола едва не изгубих жената, която обичам

Гласувайте за статията

Не обичам да споделям много, даже с познатите съм малко резервиран, но трябва да направя тази изповед, за да ми олекне

Заради алкохола нараних жената, която обичам

Заради алкохола нараних жената, която обичам

С жената, която обичам, се разделихме преди време заради моя друга издънка. Аз я разбрах, съжалих за това и вместо да се поправя, аз започнах да пия алкохол с надеждата да забравя. И лошото е, че точно в този период успях да направя много глупости.

Аз по принцип нямам проблем с алкохола, но онова, което ми се случи някак ме провокира да пия алкохол. срам ме е от себе си и много ми се ще никога да не се беше случвало това. Обичам си момичето и сега искам да го върна отново. Затова започнах да отказвам алкохола.

Отказването на алкохола не е трудно за мен, защото аз сравнително малко време имах този проблем, но последствията си остават. Не обичам да се изтъквам, но сега имам много голяма мотивация. За отказването на алкохола много ми помагат капките Алкофитал, които предизвикват непоносимост към алкохола. Когато взимам билковите капки, аз не мога да пия почти никакъв алкохол, защото ми става лошо, гади ми се, а някой път дори повръщам. От три месеца карам само на бира, и то от време на време. Освен това имам един приятел, които ми помага в този момент, ако случайно залитна а ме спаси от алкохола.

Вече започнахме да си говорим по скайп с моето момиче, което токова много обичам. Това ме кара да мисля, че срещата на живо ще се сучи скоро.

Марин Алексиев от Хасково

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар