И ГЕРБ напусна парламента преди минути!

И ГЕРБ напусна парламента преди минути!
5 (100%) 1 vote

ГЕРБ отказва да участва в заседанията на Народното събрание докато правителството не подаде оставка

И ГЕРБ напусна парламента! Партията на Бойко Борисов отказва да участва в заседанията на Народното събрание докато кабинетът, оглавяван от Пламен Орешарски, не подаде оставка. Това обяви буквално преди минути лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В кулоарите на сградата на парламента бившият премиер обяви решението си да изтегли хората си от заседанията.

ГЕРБ напуснаха парламента

ГЕРБ напуснаха парламента

„ГЕРБ напуска Народното събрание и няма да участва в работата му докато правителството на Пламен Орешарски не подаде оставка“, обяви лидерът на партията. Така на практика управляващите са поставени в патова ситуация, след като миналата седмица и Атака обявиха, че повече няма да участват в работата на народните представители.

Волен Сидеров обяви първи, че оттегля народните си представители и те повече няма да участват в работата на 42-то Народно събрание. След като същото направиха и депутатите на ГЕРБ, парламентът вече не е в състояние да събере кворум, за да провежда нормални заседания. И Пламен Орешарски няма друг избор освен да депозира оставката си – неговата собствена и на кабинета, коментират специалисти, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар