Деян Донков разби главата на колега, свалял Радина! Преглеждания: 12985

0
3/5 - (2 votes)

Деян Донков побеснял от ревност заради половинката си, нахвърли се върху брата на Дарин Ангелов

Деян Донков спретна поредния жесток скандал в театралната гилдия. Актьорът разби главата на колегата си и адаш Деян Ангелов – брат-близнак на участника в Денсинг Старс Дарин Ангелов. А причината е повече от ясна – Радина Кърджилова. Известният с необузданата си ревност Деян Донков решил, че колегата му сваля гаджето му. И още по-лошо – че тя отвръща на авансите му, макар и на шега.

Деян ДонковТова вбесило ревнивеца и той хвърлил по Ангелов една от статуетките си Аскеер като го уцелил в главата. За щастие раната се оказала лека, макар от нея първоначално да шурнала кръв. Майката на Деян Донков, която е съдебен лекар, набързо зашила раната и не се стигнало до намесата на Бърза помощ. Случката се разиграла в нейния дом в родното село на актьора – Пролазница, Белоградчишко.

Деян Донков и Радина поканили на гости колеги от Народния театър, сред които и Деян Ангелов. Групичката се почерпила доволно, което довело до нажежаване на страстите. Донков си наумил, че адашът му сваля Радина и побеснял от ревност. Последвалата сценка е ясна, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.