Слави Трифонов жени Венко и прелестната Невена!

Слави Трифонов жени Венко и прелестната Невена!
3 (60%) 3 votes

Слави Трифонов ще жени Венко и красивата Невена Цонева!

Лято 2014 ще се запомни с куп невероятни неща за някои от звездните ни двойки. Палавата чаровница, поп фолк дивата Джена възнамерява догодина да се разходи до олтара със своя американски приятел. В брачен обет ще се врекат фолк фурията Алисия и вратаря Ники Михайлов, носи булевардната мълва.

Изненада е и друга светска двойка, останала малко извън светлината на прожекторите. Това е невероятния барабанист от Ку-ку бенд от „Шоуто на Слави” Венелин Венков и певицата Невена Цонева, които също ще узаконят семейството си. Венко и Невена Цонева, победителката от Мюзик айдъл 2007 година са заедно повече от шест години. Венелин най-накрая се е решил и официално е поискал ръката на приятелката си, а сватба се очаква да има догодина. Малко е известно, че талантливият музикант вече има един брак зад гърба си и затова трудно се решил на тази стъпка.

Невена Цонева

Невена Цонева ще каже ДА на Венко

Двамата с Невена Цонева се запознават по време на музикалното шоу, след което Слави кани победителите на обиколка из страната и съвместни концерти. Първоначално чаровницата мислила Венелин за мрачен и необщителен, но една вечер, когато всички били около масата, Невена го забелязала. След разговорите разбрала, че мислят почти еднакво, а после цяла вечер разговаряли. След което искрата помежду им пламнала и те са вече заедно шест години.

Невена признава, че се увлича от кулинария, обича да експериментира из кухнята, както и да рисува вътрешната подредба на дома си. Двамата подготвят съвместен проект, който е преработка на шлагера на Паша Христова „Повей,ветре”, както и албум с други уникални български песни от миналото. Въпреки че музиканта и певицата са заедно от години, вълшебният трепет в очите на Невена Цонева е по-ярък от всякога. Двамата планират освен сватба, преди това здраво да поработят и за наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар