Обезглавиха 7-метрово влечуго в Мексико, заплашвало децата

Гласувайте за статията

Обезглавиха 7-метрова змия в Мексико, огромното влечуго заплашвало децата

Огромна змия предизвика смут в Мексико. Дългото влечуго предизвика истински смут в мексиканско село, тъй като било заплаха за децата.

Селяните от Бенито Хуарес изпаднали в ужас, когато видели змията. Те хванали, а след това убили 7,6-метровото влечуго, тъй като имало опасност да глътне дете.

Огромната змия била забелязана случайно от пътници във влак, който пристигнал на гарата в селото. Пристигащите предупредили веднага местното население за опасността. Въоръжени с тояги и мачетета селяните веднага заминали за мястото, където пътниците видели змията, Те  хванали влечугото, докато се е опитвало да се скрие в храстите и го убили.

7-метрово влечуго ужаси Мексико

7-метрова змия ужаси Мексико

Природозащитници естествено веднага скочили срещу селяните и написали гневни писма до населението. Отговорът бил, че те имат право да защитят своите деца и реколтата от огромното влечуго.

Огромното влечуго вся паника сред населението

Огромното влечуго вся паника сред населението

„Никога не съм виждал такава змия, беше ясно, че ще представлява огромна опасност за хората и добитъка. Беше толкова голяма, че с лекота можеше да погълне някое дете“, казва един от местните жители. Край мястото, където змията била открита често играели деца. И по чудо в момента, когато я открили нямало малчугани, които биха могли да пострадат.

Местни жители обвинили огромното влечуго, че е виновно за изчезването на няколко по-малки домашни животни през последните няколко месеца. Убитата змия успял да заснеме минаващ турист, а по-късно селяните я разфасовали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар