Слави Трифонов се бои, че след разпускането на ТВ7 опосумите ще започнат работа в бТВ

Слави Трифонове изпаднал в див ужас заради Иван и Андрей. Шоуменът се бои, че след като ТВ7 претърпя пълен крах, опосумите бързо ще се ориентират към другите две масови телевизии - Нова ТВ и бТВ. А както знаете, Иван и Андрей са известни с факта, че умеят да правят рейтингови предавания. Заради което двете медии ще се надпреварват коя да ги прилапа първа.

[caption id="attachment_414986" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов е в ужас от Иван и Андрей Слави Трифонов е в ужас от Иван и Андрей[/caption]

Самите Иван и Андрей вече са минали и през двете телевизии като напуснаха Нова със скандал. Точно заради това запознати смятат, че е много вероятно те отново да се насочат към бТВ. Което пък хвърлило в див ужас Слави Трифонов. Той е продуцент на един от музикалните формати на медията - Гласът на България. Заради по-големия опит на Иван и Андрей в правенето на риалити програми обаче има сериозен шанс те да изместят гологлавия водещ и да му измъкнат предаването под носа.

Както направиха преди години с Music Idol. Припомняме ви, че първият сезон на първото в България музикално риалити беше продуцирано от Слави Трифонов. А Иван и Андрей му бяха сами водещи. Следващият сезон обаче двамата измъкнаха шоуто буквално под носа на вече бившия си работодател.

Който е ужасен, че сценарият може да се повтори, предават от ПИК.