Николета Лозанова и продуцентите й се подготвят да нанесат страшен удар на Венета Райкова

Амбициозната Николета Лозанова се подготвя да превземе ефира. Плеймейтката се готви да нанесе жесток удар на конкурентката си Венета Райкова. "Хот арена" научи, че продуцентите на Ни Ло - Иван и Андрей вече водят преговори с Нова тв.

Шоумените отдавна мечтаят да изместят предаването на Николета Лозанова в Нова тв, която определено е по-вървежна от ТВ7.

[caption id="attachment_414949" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова отива в Нова тв[/caption]

Иван и Андрей решили, че точно сега е моментът да започнат преговори с телевизията. Продуцентите на Ни Ло взеха това решение заради слуховете за фалит на ТВ7.

Публична тайна е, че предаването на Венета Райкова се срина. Рейтингът му достигна отчайващо ниски нива. Причината за това е промененият час на неговото излъчване. За разлика от Венета Райкова, Николета Лозанова върви към върха с бързи крачки.

Венета Райкова не може да преглътне факта, че продуцентите й не се застъпват за нея пред шефовете на Нова тв. Блондинката, която е юрист по професия, вече е поставила ултиматум на продуцентите си, че ако не се застъпят за нея, ще приеме предложението на Павел Станчев. Малко след като напусна Нова тв, той предложи на Венета Райкова работа в бТВ.

Дали Николета Лозанова ще успее да свали окончателно Венета  Райкова от ефира на Нова тв, скоро ще разберем.