Волен Сидеров с нова бомба за управляващите и задкулисието в страната

Волен Сидеров скандализира с изказването си. Днес той присъства на представянето на книгата "Да се върнем в Русия". Мероприятието се състоя в Стара Загора. Лидерът на АТАКА коментира пред журналисти, че не желае да участва в преговорите за предстоящите избори и в управлението на това правителство.

Волен Сидеров каза, че в момента текат усилени преговори между Бойко Борисов и лидерите на другите две големи партии. Той каза, че резултатът от предстоящия вот по всяка вероятност ще бъде фалшифициран, както беше и този от евроизборите.

[caption id="attachment_414934" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров Волен Сидеров заяви, че ГЕРБ преговаря с БСП и ДПС[/caption]

Волен Сидеров, който подкрепи кабинетът на Пламен Орешарски, осигурявайки кворум в парламента заяви, че не желае да участва в задкулисието, което цари в парламента. Той заяви категорично, че не вижда никакъв смисъл представителите на партията му да се явяват на работа в парламента. Според Волен Сидеров в това правителство няма живот и дните му отдавна са свършили.

Волен Сидеров коментира и значението на проекта "Южен поток" за България. Той заяви, че проектът е важен за страната ни е начин за реализирането на приходи без да се влагат средства. Волен Сидеров каза, че правителството обслужва интересите на Америка и това е причината за спирането на проекта у нас, пише ПИК.