Фолкдивата Преслава разпуска на „Слънчев бряг”

Фолкфурията Преслава ходи на плаж в курорта „Слънчев бряг” в компанията на трима яки мъже, които я пазят от натрапници и „гларуси” – пише „България днес”. Певицата е била забелязана да разпуска на плажа в луксозния ни курорт в ранните часове на деня, когато повечето летовници още не са излезли от хотелските си стаи – отбелязва изданието. „Преслава блестеше на пясъка в оскъден бански, а трима гардове следяха никой да не я притеснява” – разказва свидетел на гледката. Певицата се държеше приятелски с тях, но без да флиртува. Когато влизаше в морето, мъжете стояха на брега и не я изпускаха от поглед.

[caption id="attachment_414927" align="alignleft" width="300"]Преслава Преслава събра мъжките погледи на плажа[/caption]

Явно изпълнителката се чувстваше сигурна и защитена и се забавляваше чудесно. Когато няколко нейни фенове я разпознаха, тя им позволи да се снимат заедно. „Преслава пиеше коктейли и остана на плажа няколко часа” – твърди свидетелят. Приятелят й Жоро Бирмата не е бил забелязан до Преслава в курорта „Слънчев бряг”. Най-вероятно тя е използвала малкото си свободно време след участие на морето, за да разпусне на плажа. „Преси продължава да е привлекателна жена, въпреки че много е отслабнала. За радост на всички мъже, които не спираха да я оглеждат, докато се припича на слънце, гърдите й продължават да са страхотни и да преливат над горнището на банския й. Гларусите с ирония коментираха, че сезонът на дините отново е в разгара си” – твърди очевидецът. Той твърди, че Преслава се е появила на пясъка и без кученцето си Жожо, за което вероятно се грижи специален човек.