България влезе в границите на новия Халифат (ФОТО)

България влезе в границите на новия Халифат (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

И в България ще действат законите на шериата

България влезе в границите на новия Халифат на сунитските джихадисти.

Представителите на „Ислямска държава в Ирак и Леванта“ (ИДИЛ) включиха и България в картата, която показва на терористите кои страни трябва да попаднат под „черния флаг”, алармира news.bg.

Страната ни попадна в очертанията на новия Халифат, след като джихадистката групировка „Ислямска държава в Ирак и Леванта“ обяви, че слива контролираните от нея територии в Сирия и Ирак и създава ислямистки Халифат върху тях.
В рамките на тази територия, в която влезе и България ще действат законите на шериата.

И в България ще действат законите на шериата

И в България ще действат законите на шериата

Държавата, която бе обявена от джихадистите се описва като събитието с най-голямо значение за развитието на международния джихадизъм от 11 септември 2001 година, твърдят експерти.
Ислямистите вече представиха визията за новия Халифат. Те са категорични, че към Халифата ще бъдат включени всички държави, в които живеят хора, изповядващи мюсюлманската религия в световен мащаб.
Плановете на „Ислямска държава в Ирак и Леванта“ са до 2020 година са наложат пълен контрол върху Северна Африка, Близкия Изток, огромни райони от Азия, както и част от Югоизточна Европа.

В плановете на Халифата влиза и Испания, която до края на XV век е била управлявана от мюсюлманите.
Страните от Балканите, както и райони от източната част на Европа, в това число и Австрия, също ще влязат в очертанията на Халифата.
Съгласно географската карта, която бе публикувана в мрежата, в Халифата на „Ислямска държава в Ирак и Леванта“ ще влезе Македония, както и всички останали държави от бившата Социалистическа федеративна република Югославия.
В очертанията на скандалната карта, разпространена от членовете на „Ислямска държава в Ирак и Леванта“ влизат Албания, България, южната ни съседка Гърция, както и северната ни съседка Румъния, пише pik.bg.

Мнозина вече си задават въпроса: „Означава ли това, че светът е на прага на нов грандиозен скандал, който би могъл да предизвика военни действия?”. На този етап обаче никой не се наема да даде категоричен отговор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “България влезе в границите на новия Халифат (ФОТО)”

  1. Jimmy Bones

    юли 02. 2014

    На каква дрога е автора на статията !?

Добавете коментар