Румен Петков с изненадващи разкрития за Станишев

Румен Петков с изненадващи разкрития за Станишев
5 (100%) 1 vote

Според Румен Петков, постът на Станишев не е застрашен

Двигателят на проекта АБВ – Румен Петков направи изненадващи разкрития, свързани с премиера Пламен Орешарски и лидера на БСП Сергей Станишев.

Румен Петков заяви, че за никого не е тайна, че премиерът Пламен Орешарски е пионка и в този ред на мисли не може да взима самостоятелни решения.
Бившият вътрешен министър е категоричен, че Орешарски се е опозорил и не скри учудването си защо някой сериозен човек би имал очаквания в тази посока.
Той посочи, че Орешарски е излъгал и е опозорил всичко, до което се е докоснал.
Единственото, което прави в момента премиера е да стои в „премиерската обител и да мечтае за почивка в Слънчевото бунгало”, посочва Петков.

Според Румен Петков, постът на Станишев не е застрашен

Според Румен Петков, постът на Станишев не е застрашен

По отношение на процесите в БСП, Румен Петков посочва, че Станишев се държи повече от естествено.
Петков припомни лъжата на Станишев, че отива в Брюксел, за да решава големите проблеми на Европа и подчертава, че по-добре, че не е отишъл, за да изберат Мартин Шулц за председател на Европейския парламент.
Ексминистъра на вътрешните работи е категоричен, че Сергей Станишев е останал тук, за да запази себе си и това е единственото нещо, което прави от години насам.
Румен Петков не смята, че Станишев е в кръгова отбрана, тъй като е повече от очевидно как изявени червени функционери го бранят доста убедително.

Най-изненадващо е твърдението на Румен Петков, че постът на Сергей Станишев не е застрашен. Застрашена е партията-столетница, но това далеч не интересува лидера й.
На въпрос дали АБВ са готови да влязат в диалог с БСП, ако друг оглави червените редици, Румен Петков отговори, че отношенията им не са персонални, а морални.
Петков посочи, че вижда „едни хора” от БСП, които говорят това, което той, Георги Първанов, Ивайло Калфин и други ярки личности с обществено влияние говорят от година насам.
В заключение Румен Петков посочва, че е крайно време някой да каже на БСП „долу ръцете от Станишев”, тъй като нямат никакви идейни различия с него, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Румен Петков с изненадващи разкрития за Станишев”

 1. Johnnei

  юли 02. 2014

  На тоя лукав изрод мястото му е при Братя Галеви и сестра Галева е за там.

 2. амет

  юли 02. 2014

  Присъствието на този разпасан до скоро соло ташак на Станишев,отблъсква с говоренето си и с поведението си огромна част от хората,които биха искали да гласуват за Първанов.Това говорене от времето на текезесетата може да минава пред герб и бб ,които,предполагам го тупат по рамото,но пред колебаещите се леви не минава,Първанов ще загуби само с този демодиран политик,жалко и за Калфин,Кало,генерала

 3. Bratislav Ivanov

  юли 03. 2014

  Няма нищо изненадващо. Всичко това са очевидни неща.

 4. Желю Ганев

  юли 03. 2014

  На г. Петков ясно ли му е, че еднолични решения се взимат само в тоталитарни управления!!!

Добавете коментар