Волен Сидеров вземал пари, за да подкрепя ГЕРБ?

Волен Сидеров вземал пари, за да подкрепя ГЕРБ?
5 (100%) 2 votes

Волен Сидеров в продължение на три години прибира десетки хиляди лева, за да подкрепя задкулисно партията на Бойко Борисов

Волен Сидеров е вземал пари от ГЕРБ, за да ги подкрепя. Скандалното разкритие дойде от Валери Симеонов – бивш съратник на лидера на Атака и настоящ лидер на НФСБ. По думите му именно действията на националиста са довели до разпада в партията му и последвалото създаване на НФСБ, която да отстоява интересите, които първоначално бяха пропагандирани от Атака.

Волен Сидеров вземал пари, за да подкрепя ГЕРБ

Волен Сидеров вземал пари, за да подкрепя ГЕРБ

Симеонов заяви, че Волен Сидеров в продължение на три-четири години е прибирал пари от ГЕРБ, за да им осигури подкрепата си, както и тази на Атака. Естествено, всичко това се е случвало задкулисно, а парите са били прибирани под масата.

Началото е през 2008 година, когато Волен Сидеров започва да се разпорежда с десетки хиляди лева, въпреки, че приходите в касата на Атака са много по-малко. С тези пари, освен, че се финансирали предизборните кампании на партията, Волен Сидеров водел и гаджето си Деница Гаджева по всякакви екзотични дестинации, замаскирани като работни пътувания.

Според Симеонов отказът на Волен Сидеров да влиза в народното събрание е последен, отчаян ход от негова страна, с който се опитва да привлече малкото си останали избиратели, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар