Иво Аръков не е на себе си: Погубва се заради Мика!

Иво Аръков не е на себе си: Погубва се заради Мика!
3 (60%) 2 votes

Иво Аръков е опустошен след раздялата с Мика!

Актьорът Иво Аръков е на път да се съсипе, като се превърне в пияница. От трайното му залитане към чашката се притесняват неговите близки. Той много често е забелязван в известен варненски нощен клуб, където постоянна компания му прави пълна чаша с алкохол. След като давил мъката си в концентрата, Иво взимал лист хартия и драскал особено настървено върху белия лист. Клиенти на заведението твърдят, че младата надежда на театъра пишел стихове, но за кой са адресирани те може само да предполагат.

Иво Аръков

Иво Аръков страда силно по Мика

Драмата в живота на Иво Аръков настъпила, след като той скъса окончателно с дъщерята на Христо Стоичков-Михаела. Иво и Мика бяха гаджета половин година, дори възнамеряваха да отпрашат зад океана, където неговата тогавашна половинка има трайни позиции, но нещата се разсъхнаха.

Според булевардната мълва причината за скъсването на младите била несъгласието на семейството на Мика. Те смятали младия актьор, че използва гаджето си като трамплин за кариерата си и изобщо да си уреди живота. По-късно Мика опроверга злостната интрига, като заяви, че Модерния ляв много харесвал Иво Аръков за зет, дори му предложил да прави турове със семейството им по света, както и да го подкрепя в кариерното му израстване.

Причината двамата с Мика да се разделят били хорските одумки и сплетни, които търсели сензация, изгоди, пиар и известност и всички негативи на техен гръб, но все в ущърб на двамата. Двамата последователно направиха признание на страниците си във Фейсбук, че са силни характери, но заради кариерите си гледат в различни посоки и трябва да се разделят. Дали ще си дадат втори шанс на връзката си не е ясно, но факт е, че Иво Аръков страшно тъжи по любимата си Мика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар