Божие наказание или?!… Какво се случва на Балканите и у нас?!

Гласувайте за статията

Хората се чудят Божие наказание ли е адът на Балканите?!

Катаклизми със страшна сила се изсипват над Балканския полуостров. Такива сътресения от подобен мащаб местните хора на Балканите не помнят от много години. Разрешителните наводнения, които се случиха и в нашата страна заляха буквално Сърбия. У нас наводнението във варненския квартал „Аспарухово” отне живота на дванадесет души, а в Добричко живота загуби един човек. Поразиите, които нанесоха приливните вълни са с тонове кал, нечистотии и разрушени до основи къщи. Наводненията в западната ни съседка отне живота на много домашни животни.

Балканите

Защо се случват тези кошмарни бедствия на Балканите?!

Не стига това, ами след огромните количества вода над страната се изсипа и невероятно по размер торнадо. Природната аномалия, така характерна за американските щати се „пресели” и в нашите географски ширини и на Балканите. Непознатият доскоро ужас имал разрушителен характер. Свидетели на природния феномен разказват, как огромните въздушни маси изтръгвали като кибритени клечки дървета заедно с корените им.

Над тези територии, които са пострадали от това имало и още ужаси. Гигантски облак, дълъг няколко километра запушил буквално небето. От него се изсипал град, чиято големина се равнявала на топки за тенис. Градушката буквално помляла всичко, което се изпречило на пътя й. Реколта и много домашни животни били тотално унищожени.

Учените са изумени и от още един феномен. Над страната се изсипали, сякаш от нищото облаци скакалци. Насекомите нападали и хора, и животни и били с особено големи размери. Откъде и как са дошли точно в Сърбия, експертите от Балканите недоумяват и нямат никакво обяснение.

За капак на всичко там „долетели” и стършели, които по принцип обитават Азия. Страшните насекоми жилили настървено, но тяхното жило може да причини и смърт, предупреждават учените хора. Освен това се активирал и спящия доскоро вулкан в Македония – Дувало. Той е единственият на Балканите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар