Извънредно! „Атака” напуска парламента окончателно

Извънредно! „Атака” напуска парламента окончателно
5 (100%) 1 vote

Лидерът на „Атака” не вижда основателна причина да присъства на парламентарните заседания

На извънреден брифинг, председателят на „Атака” Волен Сидеров заяви, че ръководената от него партия напуска окончателно 42-то Народно събрание.

Той бе категоричен, че не вижда основателна причина „Атака” да продължи да влиза на парламентарните заседания, тъй като вече няма какво повече да се решава и да се прави там.
Лидерът на „Атака” изплака пред журналистите, че се провежда тайно съвещание при шефа на парламента Михаил Миков, на което са поканени БСП, ДПС и ГЕРБ.
Волен Сидеров се жалва, че дори не е ясно какво се обсъжда на това извънредно съвещание и дали не се подрежда формулата за някакъв кабинет.

Лидерът на „Атака” не вижда основателна причина да присъства на парламентарните заседания

Лидерът на „Атака” не вижда основателна причина да присъства на парламентарните заседания

Лидерът на „Атака” припомни, че ГЕРБ не са участвали на председателски съвет цяла година и не скри изненадата си, че го прави в момента и разбира се, се запита каква е причината за това.
Сидеров неизбежно се запита дали ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов не си договаря „патерици” с БСП и ДПС.
Националистът призна, че ръководената от него партия „Атака” също е била поканена на председателския съвет, но не уважил поканата, тъй като не виждал смисъл да участва в него.
Сидеров е категоричен, че 42-то Народно събрание няма какво повече да роди, колкото и да се напъва като грешен дявол.

Той недоумява защо са се заели с банкерите и критикува факта, че вместо да бъде решено да има санкции срещу тях, сега тези наказателни мерки ще бъдат насочени срещу критикуващите банките.
Лидерът на „Атака” призна, че той трябва да е сред първите наказани, тъй като непрестанно отправя критики към банките.

Председателят на ББЦ Николай Бареков бе първият политик, който критикува решението на „Атака” да напусне парламента. Той го определи като „след дъжд качулка”.
Според него, най-добрия подход в създалата се ситуация щеше да бъде ББЦ да влезе в парламента, за да бъде избрана дата за предсрочните избори и да започне потушаването на политическата криза, която бушува в страната, пиш pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Извънредно! „Атака” напуска парламента окончателно”

 1. Люти чушки

  юли 01. 2014

  Политическо самоубийство!

 2. наивник

  юли 01. 2014

  Иван Кулеков първи и преди доста години разгада какво представляват Сидеров и Атака и се опита да ни го разясни, но ние наивните родолюбци едва сега узряхме за истината . . .

 3. Kalina Georgieva

  юли 16. 2014

  Така или иначе напускат, дали преди изборите или след тях, има ли значение.

Добавете коментар