След сътресенията в ТВ7 Николета Лозанова търси варианти да продължи тв кариерата си

В тв средите се говори, че Николета Лозанова е търсила спешна среща със Слави Трифонов. Тя се надявала да получи рубрика в шоуто на Дългия, но засега удряла на камък. Въпреки това плеймейтката не се отказвала от плана си да се пробва при Дългия. Жената на Валери Божинов е в паника от новината за процедурата по обявяването в несъстоятелност на ТВ7. Само до преди 2 седмици новоизлюпената водеща била сигурна, че предаването й „Поверително от NL” ще има втори сезон наесен, а тя ще продължи да прибира месечна заплата от 20 бона.

[caption id="attachment_414779" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова търси варианти да спаси предаването си[/caption]

След последното развитие на ситуацията обаче Николета Лозанова не знаела какво да прави. Възможността да си стои вкъщи и да разчита на заплатата на мъжа си от „Левски” не й се струвал добър вариант. Тя се надявала, ако не в самото шоу, Слави Трифонов да я уреди с връзките си някъде другаде. В самото „Шоу на Слави” не знаеха за мераците на плеймейтката да се намърда при тях. След като разбрали за възможността Николета Лозанова да им стане колежка, голяма част от мъжкия екип на шоуто бурно изразили съгласието си. Недоволна от този вариант била приятелката на Дългия – Мартина, на която не се понравила идеята златотърсачка като Николета да се навърта около половинката й – пише „България днес”.