Антон Кутев изчезна безследно

Антон Кутев изчезна безследно
5 (100%) 2 votes

Антон Кутев се изплаши до смърт от подадените срещу него сигнали до ДАНС и Прокуратурата

Депутатът от БСП Антон Кутев изчезна безследно, след като стана ясно, че срещу него е подаден сигнал до ДАНС и Прокуратурата.

Антон Кутев бе обвинен от организацията НГС „Природата и хората”, че е извършил престъпление, дори вредителство и диверсия срещу България заради изявлението му в ефира на Нова тв.
Става въпрос за твърдението на Антон Кутев, че е направен опит да бъде съборена една банка, а някой се опитва да събори и друга банка.

Към момента депутатът от БСП упорито отказва да отговори на позвъняванията на мобилния си телефон и да даде отговор на въпроса дали съжалява за думите си или смята, че атаката срещу него е тенденциозна.

Антон Кутев се изплаши до смърт от подадените срещу него сигнали до ДАНС и Пркуратурата

Антон Кутев се изплаши до смърт от подадените срещу него сигнали до ДАНС и Пркуратурата

От обкръжението на Антон Кутев предполагат, че е изплашен до смърт от сигналите, които са били подадени срещу него и поради тази причина е предпочел да се скрие, докато бурята около него утихне.
Припомняме, че НГС „Природата и хората” подадоха сигнал срещу Антон Кутев до председателя на ДАНС Владимир Писанчев и Сотир Цацаров за престъпление, извършено против Република България, свързано с кредитната и паричната система на страната.

Това се посочва в официалното прес съобщение, което бе изпратено до медиите от Филип Цанов, който е член на управителния съвет на „Природата за хората“.
Наказателния кодекс предвижда за подобно престъпление наказание „лишаване от свобода” за срок от 3 до 10 години.
В особено тежки случаи, каквато е настоящата масова психоза у населението по отношение на спестяванията им във финансовите институции, лишаването от свобода е от 5 до 15 години.
В сигнала, НГС „Природата и хората” настояват Главната прокуратура и ДАНС да започнат незабавна проверка срещу Антон Кутев, както и да бъде свален имунитетът му на депутат.
От организацията настояват народният представител да бъде подведен под наказателна отговорност.
В заключение от НГС „Природата и хората” посочват, че употребата на национален ефир с цел затрудняване работата на банковата система и финансовата стабилност на страната е престъпление, съгласно Наказателния кодекс, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар