Империята на Емил Кюлев се разпада

Вдовицата на Емил Кюлев похарчи милионите, завещани й от него. Весела Кюлева прахоса богатството, оставено й от простреляния банкер. Само месеци след смъртта на Емил Кюлева, съпругата му кроеше планове за бъдещето с новата си тръпка.

Футболистът Мартин Станков успя да завърти главата на милионерката. Резултатът от тяхната връзка не закъсня. Вдовицата на Емил Кюлев забременя от новия си любим и през 2010 година двамата вдигнаха сватба.

[caption id="attachment_414678" align="alignright" width="300"] Емил Кюлев Вдовицата на Емил Кюлев фалира[/caption]

Спортистът успя не само да омае Весела Кюлева, но и да се добере до милионите на Емил Кюлев. Вдовицата на банкера остави новия си любим да се разпорежда с милионите, завещани й от Емил Кюлев. За кратко време Мартин Станков успя да профука значителна част от наследството на богатата си съпруга, научи "Слава".

Вдовицата на Емил Кюлев е притеснена за бъдещо си и това на детето си. Тя реши да се разведе с футболиста и да се опита да спаси и малкото, което й е останало от нейния бивш съпруг Емил Кюлев.

Весела е решила да последва примера на повечето вдовици милионерки и да се изнесе в чужбина, където да се вложи част от парите си и да заживее спокойно.

Вдовицата на Емил Кюлев е избрала да заживее в една от най-развитите страни Сингапур, пише ПИК.