Бориса Тютюнджиева се появи подпухнала на морско парти

Из светските среди все по-усилено се носи мълвата, че моделът Бориса Тютюнджиева е бременна.

Разбира се първият въпрос, който възниква е кой е бащата на детето на Бориса Тютюнджиева. Според неофициално потвърдена информация, това е единият от опосумите – Андрей Арнаудов. Мълвата, че Бориса Тютюнджиева е бременна тръгна, след като тя се появи понаедряла с поне 10 килограма и подпухнало лице на едно от морските партита.

[caption id="attachment_414671" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева се появи подпухнала на морско парти Бориса Тютюнджиева се появи подпухнала на морско парти[/caption]

Разбира се моделът си бе направила труда да скрие промяната в теглото с жълта туника. Тя обаче не помогнала, а гостите на партито започнали да шушукат, че рязката промяна в теглото й е предизвикана от бременността й. Вестник „Монитор” отбелязва на страниците си, че вероятно именно Бориса Тютюнджиева ще е жената, която ще дари Андрей Арнаудов с наследник. Двойката бе най-одумваната при появата им на парти по случай откриването на Hasienda Beach в Лозенец. В разгара на купона на Hasienda Beach, изпълнителката Нина Николина се появи за пръв път с половинката си Макс. Очевидно Нина Николина, която прави всячески опити да скрие личния си живот, вече не се притеснява да бъда заснета заедно с мъжа си.

Искрите между Бориса Тютюнджиева и продуцента на тв шоуто „Къртицата” Андрей Арнаудов припламнаха в рамките на предаването. Очевидци разкриват, че Андрей не се опитва да прикрие чувствата си към Бориса и непрекъснато я прегръщал по време на пратито в Лозенец. Видимо промененият външен вид на моделката предизвика вълна от коментари сред гостите на партито. Всички те бяха категорични, че причината за това е, че очаква дете от гаджето й. Допълнителна порция масло в огъня за евентуалната бременност на Бориса Тютюнджиева наля и мълвата, че двамата с Андрей възнамеряват да изкарат целия месец юли в провинция Катания, в Италия.

Двойката ще пътува до там със самолет, а билетите за полета са били резервирани още в края на миналия месец. Резервацията не е направена от самия Андрей Арнаудов, а от негов доверен човек, пише pik.bg.