Николай Бареков разкри истината за отношенията си с ТВ7

Поредната порция скандални разкрития за отношенията между Николай Бареков и шефовете на ТВ7 излязоха наяве. Оказва се, че медията дължи сумата от 5 милиона лв. на фирма"Ноу фрейм", която е собственост на младия политик. Преди време самият Цветан Василев заяви, че той е подпомогнал финансово Николай Бареков при стартирането на политическата му кариера.

Сумата, която "Алегро кепитъл" дължи на фирмата на бившия телевизионер е за две години. В тях са включени и неизплатени суми за предването "България без цензура". Напомняме ви, че Николай Бареков използва платформата на ТВ7 при стартирането на политическата си кариера. Както самият Цветан Цветанов призна, той е финансирал начинанието на бъдещия политик.

[caption id="attachment_414658" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков разкри, че ТВ7 му дължи 5 милиона лева[/caption]

Николай Бареков потвърди информацията, че ТВ7 му дължи 5 милиона лева. Той каза, че фирмата му е работила на загуба за медията, тъй като не е получила нито стотинка от нея. Николай Бареков заяви, че ще защити интересите на фирмата си и вече търси начини за това. Той заяви, че ТВ7 няма пари и много от журналистите са били освободени.

Николай Бареков коментира и факта, че Мартин Карбовски отрече твърденията му, че получава заплата от 140 хиляди лева. Политикът заяви, че ще остави отношенията си с Мартин Карбовски и Кошлуков да тежат на тяхната съвест.

Николай Бареков подчерта, че не иска да се сравнява с тези личности, тъй като те са под нивото му, пише ПИК.