Скандал разтърси ефира на сутрешния блок на TV7

Скандал разтърси ефира на сутрешния блок на TV7
5 (100%) 1 vote

Ива Николова напусна TV7

Скандал беляза ефира на сутрешния блок на TV7.

Известната тв водеща на TV7 Ива Николова напусна ефира на сутрешния блок на медията. Като причина за постъпката й бе изтъкнат фактът, че не може да взима обективни мнения от политическите лидери на основните партии.
През последните няколко месеца Ива Николова се срещнала с доста откази. Бойко Борисов, Николай Бареков и Лютви Местан, както и представители на Реформаторския блок категорично отказвали да гостуват на TV7.

Ива Николова напусна TV7

Ива Николова напусна TV7

Ива Николова обясни, че лидерите на партии е трябвало да гостуват на TV7, за да коментират политическата криза в страната. Тъй като никой от тях не пожелал да гостува на медията, журналистката е категорична, че няма как да работи.
Напускайки тя заяви, че за нея е било чест да работи с екипа си.
Пред информационна агенция „ПИК”, Ива Николова е заявила, че по всяка вероятност още утре ще депозира оставката си пред ръководството на TV7.
Тя подчертава, че решението вече е взето и допълва, че не може да изрази благодарността си към хората от TV7, с които е работила.

Припомняме, че на 28 юни., провалилият се кандидат за евродепутат Ивайло Калфин отказа в последния момент да участва в предаването на TV7 „Пряка демокрация”.
Предполага се, че действието му е било продиктувано от факта, че е трябвало да излезе в ефир заедно с Нидал Алгафари, който пръв напусна БСП, за да подкрепи проекта АБВ, а след това отново се върна в партията на Сергей Станишев, но от задната врата.
Най-скандалното в цялата тази ситуация е, че Калфин не е счел за необходимо да предупреди екипа на предаването, че няма да приема поканата.
Бременната в 8-ия месец Юлияна Дончева, която е водеща на предаването „Пряка демокрация”, е била поставена в доста шахова ситуация и се е наложило да търси някой да го замести в последния момент, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар