ПИБ с пълна подкрепа от всички банки, в понеделник ще работят нормално

ПИБ с пълна подкрепа от всички банки, в понеделник ще работят нормално
5 (100%) 1 vote

ПИБ е получил пълна подкрепа от всички банки в България

ПИБ има пълната подкрепа на всички банки, намиращи се на територията на България. Шефовете на финансовите институции в страната са заявили пред ръководството на Българска национална банка, че ще окажат подкрепа на Първа инвестиционна банка (ПИБ) в настоящата ситуация.

ПИБШефовете на банките също така са обявили категоричното си намерение да отворят в понеделник и да работят с нормално работно време с клиенти, въпреки опитите да се разклати доверието в системата. Също така стана ясно, че утре се очаква Народното събрание да има извънредно заседание, на което ще се приемат промените в Закона за банките.

Според тях разпространението на лъжливи слухове за финансовото състояние на която и да е банкова и финансова институция, ще бъде класифицирано като криминално деяние, предават от „24 часа“.

Припомняме ви, че в страната е на път да се създаде сериозен хаос след поредицата от слухове, че родни банки фалират. Първоначално беше само КТБ, след което и ПИБ. Това вся паника у хората и те се юрнаха да теглят парите си от трезорите, създавайки по този начин предпоставки за финансова нестабилност в държавата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “ПИБ с пълна подкрепа от всички банки, в понеделник ще работят нормално”

  1. Верчо Вапцаров

    юни 29. 2014

    Другарят Бербатов е АБСОЛЮТНО ПРАВ, че българските банки са много по-стабилни от Английските и Монакските, доказателство за това е факта, че всеки български политик е по-богат от английската кралица и принца на Монако . . .

Добавете коментар