Разрив между Анджелина Джоли и Брад Пит! Преглеждания: 19236

Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит
0
5/5 - (1 vote)

Скандалът между Анджелина Джоли и Брад Пит е голям!

Чутовен скандал спретнала холивудската красавица Анжелина Джоли на своя любим. Брад Пит много се провинил пред половинката си и тя решила здраво да му „набие чумберите”. Красавицата го спипала в лъжа и май това няма да му се размине, клюкарят близки до звездното семейство. Чаровницата толкова му била бясна, че била решена да отмени дори предстоящата им сватба.

Това, което разярило Анджи била лъжата, която без да се замисли й хвърли в лицето неотразимият Брад Пит. Актьорът й се бил зарекъл, че повече няма да слага цигара в устата си и дори й го бил обещал тържествено, но така не успял да си спази обещанието. Не само това, но познавайки буреносния нрав на жената до себе си, той се криел като ученик от родителите си и тайно се наслаждавал на забраненото удоволствие. Обаче Анджелина Джоли го спипала и буреносни облаци се изсилали на главата на Брад. Тя била толкова яростна, че се заканила да не чуят в скоро време двамата сватбения марш.

Анджелина
Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит

Анджелина Джоли, освен че е една от най-красивите жени на планетата доказа, че има и силен характер. Превантивно красавицата легна под ножа, за да отстрани и двете си гърди. Интервенцията, на която се подложи е заради опасението, че както родителката й почина от рак на млечните жени и нея може да я застигне същата съдба. А и според лекарите рискът и тя да заболее от същата болест голям. Джоли отстрани и яйчниците си пак заради големия процент от вероятност да се разболее от коварното заболяване. Затова и сега тя е у бедена, че ще победи в борбата, която спретна на мъжа си. Холивудската легенда е поставила ултиматум на Брад Пит да избира между цигарите и нея.Причината за това е не само, че съпругът й пуши, но че се крие от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.