Невероятната Сандра – най-красивото момиче в София!

Гласувайте за статията

Невероятната Сандра събра очите на мъжете!

26-годишна софиянка Сандра Блажева се превърна в най-красивата столичанка. Кандидатките за приза на „Мис София” бяха много, но изборът на журито бе за чаровницата, която е докторант в Художествената академия в София. В момента тече и изложбата на призьорката в музикалния център „Борис Христов” . Платната й ще бъдат изложени там до осми юли.

Сандра

Красивата Сандра Блажева стана Мис София 2014

Красавицата работи по проект на приказката на известния поет в миналото Христо Смирненски-Стълбата. За разлика от него, за когото стълбата е била признак на морален упадък и главоломно сгромолясване надолу, при хубавицата за 2014 година тя има друг смисъл. За Сандра Блажева стълбата има символ на духовното израстване на човека, стремеж да достигне висините и в този негов копнеж и реалност той извършва куп добри дела. Обречен е на доброта, твърди , която защитава тезата си със силата на четката и платната си.

Малък Тошко беше един от журито, което оценяваше хубавиците. Той беше с малката си дъщеря Катя, която тази година завърши първи клас. Момиченцето искаше да бъде равностойна на татко си и затова попълни талон за участие в групата на оценяващите. Сред другите лица на журито беше водещата на БНТ Ева Кикерезова. Скандалната хубавица беше спрягана, че преди да стане телевизионерка е давала платени ласки на заможни господа. Според клюката тя е въртяла паралелно двете си професии и на синия екран, и сред чаршафите. Манекенката Петя Велкова също беше в екипа на журито.

„Мис България Вселена” 2013 година Венета Кръстева беше другото лице на оценяващите. Тя има подобна съдба на холивудската икона Анджелина Джоли. Едва 19-годишна, лекарите установяват злокачествени образувания и в двете й гърди. Налага се спешна операция и поставяне на импланти, но животът на вече 21-годишното момиче е спасено и тя днес разнася красота по света.

Теодора Чернаева бе избрана за вице подгласничка. 20-годишната чаровница обра безкрайните овации на публиката на конкурса за красота, който се проведе в известен столичен бар.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Невероятната Сандра – най-красивото момиче в София!”

  1. Ваня Вълчева

    юли 02. 2014

    Всичко добре, ако не излъчваше толкова злоба? И намесата на малък Тошко не ми е по вкуса , но нищо пък да видим, дано аз греша.

Добавете коментар