Невероятно: Рожденият ден на Преслава като в приказките!

Невероятно: Рожденият ден на Преслава като в приказките!
1 (20%) 1 vote

Тържеството за ЧРД на Преслава продължи три дни като в приказките!

Поп фолк дивата Преслава яде, пи и се весели цели три дни. Поводът чаровната брюнетка да го стори бе 30-годишният й рожден ден.Тя празнува в дискотеката на колегата си Константин, в Студентския град. В компанията й бяха още нейните колеги Борис Дали, както и Андреа. Сред гостите беше и благоверната на Коцето – Надя. Много приятели и нейни фенове уважиха празника й.

Преслава

Преслава празнува като за последно

Изненада за рожденичката беше специална бутикова торта, както и един оригинален подарък. Това беше невероятна, но истинска златна рибка. Колегите , както и сама юбилярка не се стърпяха и грабнаха микрофоните. Клиентите на заведението, както и почитатели на фолк фурията бяха щастливи от хитовете, с които ги дари рожденичката. Подтикната да каже на глас трите си желания, една от най-вървежните пайнерки сподели, че ще си ги държи в тайна.

Обяснението на Преслава беше, че те не са много за пред хората, освен това имат съдържание, които могат да изчервят пуританите. Певицата обясни, че те са такива не единствено на подсъзнателно ниво, но и в съзнанието й.

Невероятния купон, като в приказките, освен положителни емоции, донесе още много радост на клиентите на дискотеката. Освен родената в Добрич певица Преслава, трите нощи и дни те бяха забавлявани и от други нейни колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар