Приятелят на Валя от Бургас е потънал вдън земя откакто беше открито тялото й

Приятелят на Валя от Бургас се покри и никой не знае какво се случва с него. Полицаят Валентин Георгиев е потънал вдън земя откакто беше открито тялото на медицинската сестра, споделят негови приятели. Те разказват още, че от момента, в който морето изхвърли тялото на красавицата, приятелят на Валя открито страни от тях и избягва всякакви контакти с околните. Най-вече със семейството на вече мъртвата си годеница.

[caption id="attachment_414582" align="alignright" width="300"]Приятелят на Валя изчезна Приятелят на Валя изчезна[/caption]

Валентин се е покрил и в социалната мрежа Фейсбук, където беше особено активен по времето, в което Валя се водеше за изчезнала. Веднага щом трупът й изплува обаче, полицаят спря да публикува каквото и да е в профила си. Най-голям скандал обаче предизвика фактът, че мъжът смени общата си профилна снимка, на която беше с Валя, със свой провокативен кадър.

Заради който веднага започнаха да го задяват разни онлайн потребителки. Припомняме ви, че малко след като медицинската сестра изчезна, бургазлии започнаха да се съмняват, че именно Валентин е замесен в изчезването й. По-късно и близките й се усъмниха, че приятелят на Валя я е подтикнал да сложи край на живота си, припомнят от ПИК.