Заловиха мъж, разпространявал смс-и срещу ПИБ

Заловиха мъж, разпространявал смс-и срещу ПИБ
5 (100%) 1 vote

Компютърен специалист, призоваващ хората да изтеглят парите си от ПИБ, е бил заловен малко по-рано днес

Органите на реда задържаха мъж по обвинение, че е разпространявал смс-и имейли срещу банките, като по този начин е опитвал да всява паника сред българските граждани, че парите им са в опасност.

ПИБ

Има задържан за банковия тероризъм

В текстовете на съобщенията се казвало в прав текст клиентите на ПИБ да изтеглят възможно най-скоро парите си от банката, тъй като тя била пред фалит. Ексклузивната новина беше съобщена в ефира на Нова ТВ от Сашо Диков. В предаването си ДикOff журналистът заяви, че е е получил сигурна информация, че въпросният мъж, чиято самоличност се пази в тайна, е бил заловен в Русе, въпреки, че е родом от София.

Водещият обаче отказа да назове източниците си. От МВР и прокуратурата също не потвърдиха, но и не отрекоха информацията, че има задържан мъж. В същото време стана ясно, че Венцислав Ангелов, по прякор Чикагото, е бил задържан в Русе по подозрения, че е съучастник на банковия терор, хвърлил в паника страната в последните дни.

Не е ясно дали Сашо Диков е имал предвид него или съвсем различен задържан, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Заловиха мъж, разпространявал смс-и срещу ПИБ”

  1. Т_Живков

    юни 29. 2014

    Ебати и демокацията! Значи можеш да викаш „долу Правителството“, можеш да палиш Парламента, но ако кажеш „изтеглете си парите от банките“ веднага те арестуват?!?!?! И какво незаконно има в това да си кажеш мнението за банките и да призовеш хората да си изтеглят парите?! Аха – всявал паника, значи! Ами тогава защо не арестуваха веднага и този, който от ефира на Националната Телевизия призоваваше „за бога, братя, не купувайте“, той не всяваше ли паника?!…
    Шибана демокрация! Както и майките на всичките му там…демократи!…

Добавете коментар