Потрес: Мартин Карбовски прибира 140 000 лева на месец!

Потрес: Мартин Карбовски прибира 140 000 лева на месец!
5 (100%) 1 vote

Мартин Карбовски шокира със заплатата си!

Има заплати, които са немислими за нашата реална българска действителност. Такава се твърди, че е и на устатият телевизионен водещ Мартин Карбовски. Пред ПИК лидерът на партия „България без цензура” Николай Бареков сподели с възмущение, че само за своето предаване „Карбовски предаването” Карбовски се разписва всеки месец срещу сто и четиридесет хилядарки. Да, това не е грешка, Карбовски, който се пени от екрана и прави на пух и прах много от големите имена в страната ни прибира повече от космическа цифра в джоба си.

Мартин Карбовски

Мартин Карбовски с извънземна заплата

Кой и защо му я дава само за едно единствено предаване, при положение, че плъзнаха слухове, че именно телевизията, в която се труди и той изпитва финансов колапс, не е ясно. Според Бареков това го прави Цветан Василев, заради топлата си връзка на Мартин Карбовски с този скандален бизнесмен и политик. Цветан Василев е критикуван многократно заради натиска си срещу редица медии. Според класацията на Форбс Цветан Василев е вторият най-влиятелен българин за 2011 година след експремиера Бойко Борисов и е в челната класация на топ 50-най-имотни българи. Той е председател на Надзорния съвет на Корпоративната банка и мажоритарен собственик на телекомуникационната компания Виваком.

Дали обаче е така, няма конкретно потвърждение от страна на Мартин Карбовски. Защото последният просто се е скрил позорно и не отговаря. При опит да се свържат с него, журналистът сякаш се е скрил вдън земя. Двата му телефона не отговарят. Единият, който бе даден преди дни за връзка с него и бе изписан отдолу на воденето от Карбовски предаване, отговаря женски глас, който заявява, че не познава човек с това име. Непонятно голямата заплата на Карбовски остава загадка, както и истинността на твърдението. Което, ако е вярно пък навежда на мисълта, че нищо в България не е това, което изглежда. Както и че и зад всяко „плюене” наистина стоят интересите на „сивите кардинали” в държавата ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Потрес: Мартин Карбовски прибира 140 000 лева на месец!”

 1. Maq Tokleva

  юни 28. 2014

  mazen groznik

 2. Joana Rubin

  юни 28. 2014

  добра заплата. дай, Боже, всекиму.

 3. spez

  юни 29. 2014

  bravo Marto

Добавете коментар