Шок: Водещият Юксел Кадриев припадна в басейн!

Шок: Водещият Юксел Кадриев припадна в басейн!
3.5 (70%) 2 votes

Юксел Кадриев припаднал от прекаленото стоене във водата!

Всяко нещо, което е прекалено, действа не добре на организма. Доказа го водещият на новините Юксел Кадриев се пристрастил изключително към плуването. Дотолкова, че скоро чак припаднал от изтощението.

Атлетичния телевизионер бил залитнал преди това по анаболите, за да трупа мускули по тялото си. Но те в синхрон с многото алкохол и пиянските изцепки му свършили лоша услуга, вместо да го направят по-здрав и пъргав.

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев припаднал от преизтощение

Инструктор му подметнал, че вместо да поема синтетика, която действа различно на човешкия организъм и в повечето случаи не е добра идея, да плува. Юксел Кадриев го беше закъсал със здравето и известно време отсъстваше от екран. Поради тези причини телевизионерът решил да се вземе в ръце. Преди известно време той изживя и поредния шок около своята личност и личния си живот.

Продължилия дълго развод със съпругата му Бони и „борбата” им за родителски права над дъщеря им изкараха на светло дълго пазени тайни около водещият. Оказа се, че той тъче на двата бряга и е имал за дългогодишен приятел светският лъв Евгени Минчев. Последният дори спомена в съда, че Юксел Кадриев е живял битувал с него на семейни начала в началото на кариерата си. Тогава Минчев много му е помогнал, за да се изстреля на върха, където е днес. Стана известно, че мускулестият хубавец е имал и други завоевания с представители на своя пол.

Най-вероятно разбулването на личните тайни, а и многото тренировки причинили внезапно влошаване на здравето на телевизионера. Юксел Кадриев толкова се пристрастил в плуването, че всеки ден ходил в басейна срещу резиденция „Бояна”. Въпреки моментното неразположение, водещият не само възвърнал формата си, но и се чувствал в превъзходно здраве след ежедневните тренировки във водата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Шок: Водещият Юксел Кадриев припадна в басейн!”

  1. Нели

    авг. 17. 2014

    Лоши и завистливи хора има. Това е най-добрия водещ. В страхотна форма е от скоро. Екипа с Виктория е прекрасен. Приятно е да ги гледаш и слушаш.

Добавете коментар