Бойко Борисов обърна палачинката: Спешно ни трябват 5 милиарда кредит!

Гласувайте за статията

Бойко Борисов заяви пред журналисти днес, че спешно ни трябва нов кредит от еврофондовете

Бойко Борисов заяви, че спешно ни трябват 5 милиарда лева кредит. Председателят на ГЕРБ, който само преди броени седмици протестираше срещу теглене на нови заеми от Европа, за всеобща изненада промени мнението си.

„Нужно е веднага да бъдат изтеглени едни 4-5 милиарда лева лимитиран заем, за да се успокоят хората“, заяви пред медиите Борисов. А само преди няколко седмици той самият бе най-върлият противник на подобна идея, предложена от партията на Сергей Станишев.

По каква причина Бойко Борисов промени позицията си по въпроса не е много ясно. Факт е, че след решението на парламента да има избори на 5 октомври партийният водач обяви, че страната има нужда от спешен заем. Лидерът на ГЕРБ обаче настоя парламентът да продължи да работи поне още един месец. През това време трябва да бъде лимитиран и изтеглен новия кредит за 5 милиарда лева. По кои проекти ще отидат парите, както и кога, и как ще се връщат засега обаче не е ясно.

Бойко Борисов настоява за нов заем

Бойко Борисов настоява за нов заем

Според Бойко Борисов трябва да започнат спешни консултации с МВФ за договаряне на отпускането на кредит. Той самия държи до изтеглянето на сумата, парламента да продължи да работи.

Реакциите в мрежата са противоречиви

Реакциите в мрежата са противоречиви

В общественото пространство обаче, паметливи напомниха, че само преди няколко седмици именно Бойко Борисов беше този, който беше против покачването на задълженията. „Нали беше против нов държавен заем?! А после кой ще ги връща парите?“, питат възмутени данъкоплатци.

Други изразиха изумление, че за по-малко от година и половина последните два кабинета похарчиха много повече от 5 милиарда евро. „Къде са парите от еврофондовете, които уж ни дадоха от Европа! И по-важното — как ще ги връщаме?“, негодуват те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

54 коментара to “Бойко Борисов обърна палачинката: Спешно ни трябват 5 милиарда кредит!”

 1. амет

  юни 27. 2014

  този продължава да сее паника.

 2. Радко Колев

  юни 28. 2014

  Ами че Борисов е доказал, че по важни въпроси може да се извърти на 180 градуса в рамките на часове. А това е доказателство, че няма капка акъл, за това което иска да бъде. Докара България до дъното и иска да копае още, че съвсем да я загроби.

 3. Митки

  юни 28. 2014

  Една мутра колко сиво вещество има.

 4. Rose Mary

  сеп. 29. 2014

  Здравейте, аз Mrs.Rosemary, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплати дълга си или имате нужда от заем, за да подобри вашия бизнес? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат кредити на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират върху бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние осигуряваме надежден и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: rosemaryloanfirm7@gmail.com

 5. Anita Jones

  окт. 14. 2014

  Здравейте,
  Това е да се информира широката общественост, че г-жа Анита Джоунс, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: (anitajones154@gmail.com)

 6. Robert Taylor

  Ное. 03. 2014

  Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола
  заем, студентски заеми, дълг консолидация заеми, необезпечени кредити, рисков
  капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова
  институция за една или повече reasons.You в точното място за
  Вашите кредитни решения! Аз съм частен кредитор, давам заеми до
  фирми и физически лица на по-ниска и достъпна лихвен процент
  2%. Лихвен. Моля, свържете се с нас чрез имейл divinegraceloanfirm@gmail.com
  divinegraceloanfirm@outlook.com

  благодаря,
  Г-жа Елизабет Тейлър

 7. Hannah Ahmed

  Ное. 07. 2014

  Здравейте, аз съм на име г-жа Хана. Искам да използвам тази среда да предупреди всички заеми, търсещи убежище, да бъдат много внимателни, защото има измама навсякъде. Преди няколко месеца бях финансово обтегнати и поради отчаяние, аз съм бил мамен от някои онлайн кредитори. Аз почти загубил надежда, докато един мой приятел ме насочи към много надежден кредитор нарича Mrs.Heather Whyte, които ми заеме един необезпечен кредит на Rp 850,000 000 по-малко от 24 часа, без никакъв натиск или напрежение с лихвен процент от едва 2%. Бях толкова изненадана, когато аз проверих баланс банкова сметка ми и разбрах, че сумата кандидатствах беше изпратен направо в сметката си, без никакво отлагане. Затова си обещах, че щеше да сподели добрата новина, така че хората могат да получат заеми, лесно, без никакво напрежение. Така че, ако имате нужда от заем от всякакъв вид, се свърже с нея чрез своите имейли: qualityloanltd@qualityservice.com.
  Можете също така да се свържете с мен на моя имейл hannah.a601@gmail.com.
  Сега, всичко, което правя е да се опитаме да се срещнем с моя заем за погасяване, което да изпратя директно в сметката си всеки месец.

 8. James Carl

  Ное. 10. 2014

  Ако сте в спешна нужда от надежден заем и най-доброто кредитиране фирма, трябва да се свържете с нас за нас, за да отпускат заеми заеми на достъпна лихвен процент от 3%, а нашата услуга е най-добрият наоколо. По този начин, можете да получите 100% максимална удовлетвореност. Ако се интересувате от някой размер на кредита, моля свържете се с нас Е-мейл адрес по-долу.

  j_carl20@yahoo.com

  Или посетете нашия уеб сайт за информация: http://www.jamescarlfirms.webs.com

 9. Lenna Liddon

  Дек. 24. 2014

  Имате ли нужда от спешен заем за бизнес или да плащат сметките при 3% лихва? Ние даваме заем за индивидуални и да си сътрудничат органи, вариращи от $ 3 хиляди долара до $ 20 милиона долара максимален срок продължителност от 1 до 30 години, Ако Да се свържете с нас по-долу подробности.
  (1) Names______
  (2) Country________
  (3) Телефон Number_______
  (4) Gender_________
  (5) Заем Amount________
  (6) Продължителност: _________
  (7) Месечна Income____
  С уважение,
  Г-н HENRY
  имейл: henrywhiteloanfunds@gmail.com

 10. Gunther Schmidt

  ян. 08. 2015

  Здравейте
  Нужда заеми пари бързо за една възможност за инвестиция или за разрешаване на временен проблем предлагаме голям условия, какво е вашето положение:
  * Всичко е обезпечен с недвижими имоти и лоши кредити OK
  * Най-ниската ставка програма е 2 % (3-годишен плащане!) или 3,5 % за твърд пари
  * Най-долар заем е $100 мм + за отделните, търговски канал заеми, дялово участие групи, застрахователни компании и др.
  * Търговски капитал е наличен от $3 MM
  * Минималният кредит е $2000
  Видове кредити са гостоприемство, офис, строителни кредити, инвестиции, Начало съвети, дребно, мулти-семейството, промишлени, и др.
  Време на изчакване за вашия отговор сме Glade, архивиране на вашите мечти и вие ще ви помогне да видите запис в страхотно живот. Моля, свържете се с нас за всички други запитвания, някога искате да имейл.

  пишете ми за срок лист
  doxaloancompany@Gmail.com
  http://doxainvestment.Page.TL/DOXA-INVESTMENT.htm

  Най-добър поглед
  Г-н Гюнтер Шмид
  КОМПАНИЯ DOXALOAN INT'L

 11. Elvin Morrison

  мар. 23. 2015

  Ние сме Елвин заем компания в Лондон и други страни от Европа, ние предлага персонален и инвестиционни заеми да отговарят на вашите нужди и изисквания, ние също така предоставя услуги и двете обезпечени и необезпечени заеми за консолидиране на дълг, неочаквани разходи или дома подобрение, бизнес, проекти и др. Нашите услуги е евтин и affordable при годишна лихва от 2 %.
  Ние ще ви изпратим повече информация веднага след като получим вашето искане за кредит.
  За повече информация elvinloancompany@yahoo.com

 12. Andre Mark

  апр. 10. 2015

  Андре Марк кредит Firm е ограничена до акционерния капитал. Ние предлагаме заеми
  и финансови услуги от всякакъв вид. Нашият кредит варира от
  бизнес с лични или дълги или краткосрочни условия с
  благоприятни лихвени проценти (2%). Нашият процес заем е много бърз
  и надеждно с гаранции. За повече информация за нашата
  услуги, моля да ни уведомите размера на кредита, което трябва и
  Искам на срока на заема. Надяваме се да чуя от теб. ти Ли
  можете да изпратите съобщение до нас тук на Facebook или имейл
  адрес по-долу.
  Andre Mark
  andremarkloanfirm@yahoo.co.uk
  +447937463259
  http://Facebook.com/Andre.Mark2

 13. Mike Lugan

  апр. 18. 2015

  Добър Ден,
  Това е да се информира широката общественост, че ние сме в момента давате кредит при по-нисък лихвен процент от 3%. Ако се интересувате от кандидатстване за кредит, попълнете по-долу заявлението. За повече информация се свържете с нас сега чрез: EMAIL: terry.peterson0928@gmail.com
  КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛЯ информация, необходима
  Име:
  Държава:
  Секс:
  Възраст:
  Телефон:
  Нужна сума:
  Професия:
  Заем Продължителност:
  EMAIL: terry.peterson0928@gmail.com
  Пожелания.
  Г-жа Тери Peterson

 14. Hilary Nkem

  апр. 22. 2015

  Здравейте, аз съм г-н Hilary, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? Били ли сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? Не търсете повече, защото ние сме тук, за всичките си финансови проблеми в миналото. Ние кредитни фондове за лица, които се нуждаят от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнеса, в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: (hilarynkem@outlook.com)

 15. Anita Paul

  апр. 28. 2015

  Здравейте, аз съм г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Търсене по не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние кредитни фондове към частни лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: (saintsloancompany@gmail.com)

 16. Okowa Grace

  май 01. 2015

  Здравейте,
  Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm@gmail.com)

 17. Cahya Goutam

  май 03. 2015

  Аз съм cahya Goutam едно аз живея в Обединеното кралство. Аз силно иска заем, за да започнете
  бизнес или собствената ми, защото си давам сметка, да работи за други хора прави на
  Собственик на бизнеса по-богати, се натъкнах на един пост в даден сайт са мога да получа
  кредит без обезпечение или кредитна карта. За да отрежете кратко копнея история
  Кандидатствах за заема и компанията е стартираща да ми даде заем или
  $ 50,000 за да започнете бизнеса ми и сега моя бизнес се разраства добре и имат
  съм бил в състояние да плати половината от заема в рамките на пространството на 2 години. Мои приятели ми
  реших да споделя това свидетелство с всеки, клаустрофобия, защото всеки вид заем
  моля свържете се с JULIA Наваро в navaroloancompany@yahoo.com, съм много
  положителна той ще бъде готов да помогне.

 18. Debaets Ronnyleon

  май 03. 2015

  Имате ли нужда от заем? Вие сте във всеки финансов стрес и имате нужда от заем, за да решите проблемите си? Вашата помощ е най-накрая тук, както ние предлагаме заеми за всички и в икономически и удобен за едва 2%. Кредитополучателят интересува да се свържете с нас по електронната поща на адрес (guaranteedtrustfirm2@hotmail.com). ние сме сертифицирани и reliable кредитори, които дават заеми за всеки. Нашите услуги са бързи и надеждни, така че свържете се с нас сега, за да получите заем от днес ..

 19. Johnson Benjamin

  май 04. 2015

  Това е онлайн реклама от регистрирани, правителството одобрен и лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като плащат ден, лични, ипотечни, бизнес, кола кредити за сериозен и заинтересованите страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент на 3 %. Кандидатствай за кредит сега. Ние давам вън заем при нисък лихвен процент от 3 % за годишни. Ако сте заинтересовани контакт чрез: harryloancompanyplc@gmail.com и попълнете по-долу формуляр за кандидатстване за кредит.
  ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НА ЗАЕМ:
  Пълно име:
  Държава:
  Адрес:
  Телефонен номер:
  Сума на заема:
  Заем Продължителност:
  Месечен доход:
  Пол:
  Възраст:
  Контакт Email:harryloancompanyplc@gmail.com
  Благодаря
  Хари Уайт
  Благодаря

 20. Johnson Benjamin

  май 04. 2015

  Това е онлайн реклама от регистрирани, правителството одобрен и лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като плащат ден, лични, ипотечни, бизнес, кола кредити за сериозен и заинтересованите страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент на 3 %. Кандидатствай за кредит сега. Ние давам вън заем при нисък лихвен процент от 3 % за годишни. Ако сте заинтересовани контакт чрез: harryloancompanyplc@gmail.com и попълнете по-долу формуляр за кандидатстване за кредит.
  ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НА ЗАЕМ:
  Пълно име:
  Държава:
  Адрес:
  Телефонен номер:
  Сума на заема:
  Заем Продължителност:
  Месечен доход:
  Пол:
  Възраст:
  Контакт Email:harryloancompanyplc@gmail.com
  Благодаря
  Хари Уайт
  Благодаря,

 21. Johnson Benjamin

  май 04. 2015

  Това е онлайн реклама от регистрирани, правителството одобрен и лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като плащат ден, лични, ипотечни, бизнес, кола кредити за сериозен и заинтересованите страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент на 3 %. Кандидатствай за кредит сега. Ние давам вън заем при нисък лихвен процент от 3 % за годишни. Ако сте заинтересовани контакт чрез: harryloancompanyplc@gmail.com и попълнете по-долу формуляр за кандидатстване за кредит.
  ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НА ЗАЕМ:
  Пълно име:
  Държава:
  Адрес:
  Телефонен номер:
  Сума на заема:
  Заем Продължителност:
  Месечен доход:
  Пол:
  Възраст:
  Контакт Email:harryloancompanyplc@gmail.com
  Благодаря
  Хари Уайт
  Благодаря,,

 22. Johnson Benjamin

  май 04. 2015

  Това е онлайн реклама от регистрирани, правителството одобрен и лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като плащат ден, лични, ипотечни, бизнес, кола кредити за сериозен и заинтересованите страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент на 3 %. Кандидатствай за кредит сега. Ние давам вън заем при нисък лихвен процент от 3 % за годишни. Ако сте заинтересовани контакт чрез: harryloancompanyplc@gmail.com и попълнете по-долу формуляр за кандидатстване за кредит.
  ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НА ЗАЕМ:
  Пълно име:
  Държава:
  Адрес:
  Телефонен номер:
  Сума на заема:
  Заем Продължителност:
  Месечен доход:
  Пол:
  Възраст:
  Контакт Email:harryloancompanyplc@gmail.com
  Благодаря
  Хари Уайт
  Благодаря

 23. Angel Becky

  май 07. 2015

  Hello Am г-жа, Morgan Дебра Am Законни и надеждна заем заемодателя дават заеми
  по ясен и разбираем начин и условия, при 2% лихвен процент. от
  12000$ да $7000000 USD, евро и лири само. I дават бизнес кредити,
  Лични заеми, Студентски кредити, кола заеми и кредити, за да изплати сметките. ако ти
  нужда от заем, какво трябва да направите, е да можете да се свържете с мен директно
  адрес: morgandebra1986@gmail.com
  Бог Да Те Благослови.
  С уважение,
  Г-жа Morgan Дебра
  Email: morgandebra1986@gmail.com

  Забележка: Всички отговор трябва да се изпрати на: morgandebra1986@gmail.com

 24. Wilson Martin

  май 19. 2015

  Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на вашия бизнес или в друга цел? ние сме сертифицирани и легитимна и международно лицензирана заем заемодателя Ние предлагаме кредити на фирмите посредници, фирми и граждани на достъпна лихвен процент от 3%, това може да бъде краткосрочен или дългосрочен план заем или дори и ако имате лоша кредитна, Ние ще обработим заем, веднага след като получим Вашата заявка. Ние сме независима финансова институция. В момента има изградена отлична репутация през годините в предоставянето на различни видове кредити на хиляди наши клиенти. Ние предлагаме гарантирани услуги за заем от всяка сума на граждани и неграждани ние предлагаме лесни лични заеми, търговски / бизнес кредит, заем колата, лизинг / оборудване финанси, заем консолидиране на дълг, начало заем, за всички граждани и неграждани, при които или добра или лоша кредитна история. Ако сте в нужда от нашата компания имейл (Loancompanyinc@yahoo.com), можете да ни пишете с вашата информация

 25. Wilson Martin

  май 19. 2015

  Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на вашия бизнес или в друга цел? ние сме сертифицирани и легитимна и международно лицензирана заем заемодателя Ние предлагаме кредити на фирмите посредници, фирми и граждани на достъпна лихвен процент от 3%, това може да бъде краткосрочен или дългосрочен план заем или дори и ако имате лоша кредитна, Ние ще обработим заем, веднага след като получим Вашата заявка. Ние сме независима финансова институция. В момента има изградена отлична репутация през годините в предоставянето на различни видове кредити на хиляди наши клиенти. Ние предлагаме гарантирани услуги за заем от всяка сума на граждани и неграждани ние предлагаме лесни лични заеми, търговски / бизнес кредит, заем колата, лизинг / оборудване финанси, заем консолидиране на дълг, начало заем, за всички граждани и неграждани, при които или добра или лоша кредитна история. Ако сте в нужда от нашата компания имейл (Loancompanyinc@yahoo.com), можете да ни пишете с вашата информация

  ….

 26. Wilson Martin

  май 19. 2015

  Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на вашия бизнес или в друга цел? ние сме сертифицирани и легитимна и международно лицензирана заем заемодателя Ние предлагаме кредити на фирмите посредници, фирми и граждани на достъпна лихвен процент от 3%, това може да бъде краткосрочен или дългосрочен план заем или дори и ако имате лоша кредитна, Ние ще обработим заем, веднага след като получим Вашата заявка. Ние сме независима финансова институция. В момента има изградена отлична репутация през годините в предоставянето на различни видове кредити на хиляди наши клиенти. Ние предлагаме гарантирани услуги за заем от всяка сума на граждани и неграждани ние предлагаме лесни лични заеми, търговски / бизнес кредит, заем колата, лизинг / оборудване финанси, заем консолидиране на дълг, начало заем, за всички граждани и неграждани, при които или добра или лоша кредитна история. Ако сте в нужда от нашата компания имейл (Loancompanyinc@yahoo.com), можете да ни пишете с вашата информация

 27. Rodriguez Henrietta

  май 22. 2015

  Здравейте,
  Това е да се информира широката общественост, че г-жа Rodriguez, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (rodriguezhenriettaloan@hotmail.com)

 28. Jerry Rubinson

  май 23. 2015

  Имате ли нужда от спешен заем за бизнес или да плащат сметките при 3% лихва? Ние даваме заем за индивидуални и да си сътрудничат органи, вариращи от $ 3 хиляди долара до $ 20 милиона долара максимален срок продължителност от 1 до 30 години, Ако Да се свържете с нас по-долу подробности.
  (1) Names______
  (2) Country________
  (3) Телефон Number_______
  (4) Gender_________
  (5) Заем Amount________
  (6) Продължителност: _________
  (7) Месечна Income____
  С уважение,
  Г-н HENRY
  имейл: henrywhiteloanfunds@gmail.com

 29. David Herley

  юни 08. 2015

  Do not use all of these Private Money Lender here, there are not legitimate and if they have a free email account tag i.e. yahoo, gmail, hotmail, live etc then they are not legitimate. If they have telephone number with international dialing codes from Nigeria, India, UK, Singapore and France then you have to beware. A legitimate company would have a genuine website, personalized email address/account and based in the country they claim they are. I would recommend anyone looking a a serious/honest loan lender to visit: DAVID HERLEY FINANCE HOME BASED IN THE USA and their reputation speaks louder than others in the industry when it come to obtaining all kinds of loan, mortgage, debt consolidation and Real Estate Loans. Their full website information and contact details are tel no: +1 (321)-323-1809, Website: http://www.dherleyfinancehome.net or Email: loans@dherleyfinancehome.net located in Orlando, Florida. USA. Skype: dherleyfinance

 30. Halfon Zoltan

  юли 01. 2015

  На вниманието на:

  ВИЕ СТЕ в никаква форма на финансово затруднение? Имате ли нужда от заем, за да изчистите си дългове? Възнамерявате ли да увеличите ФИНАНСИ? ВИЕ СТЕ финансист които иска да разшири неговата / нейната фирма. Вие сте тук BY да се свържат с истински, доверие, и ефикасен ЗАЕМ КРЕДИТИРАНЕ ФИРМА ЗА ВАШАТА ЕФЕКТИВНО заем. АЗ СЪМ, признати от двете частни лица и правителството за нашия велик ефективност, ние в UNCLE BUCK ФИНАНС SERVICE LIMITED даваме OUT заем в размер на 3% за повече информация се свържете с нас чрез имейл: unclebuckfinancelltd@gmail.com

  УСЛУГИ, ПРЕДОСТАВЕНИ ВКЛЮЧВАТ:
  * Подобрение На Дома
  * Инвеститори Кредити
  * Авто кредити
  * Консолидиране на дълг
  * жилищни кредити
  * Линията на кредит
  * Втора ипотека
  * Бизнес кредити
  * лични заеми
  * Международни заеми

 31. Mareš Jaroslav

  юли 18. 2015

  Ние сме водещи кредитни доставчици и услуги финансовото управление, за клиенти от цял свят. Търсите заем, любезно се свържете с нас в по електронна поща: ighofirm@hotmail.com

 32. Franklin Osayande Scott

  авг. 02. 2015

  Здравейте,
  Всеки съм толкова щастлив давате мое голямо свидетелство за това как аз имам моя размер желание заем от г-н Франклин Osayande Scott Loan Company, искам бързо да използвам тази възможност, за да споделите с целия свят знае за това, г-жа Am Анабел Edna от Германия, аз бях в търсене на заем, за да започнат свой собствен бизнес в подкрепа на съпруга ми по отношение на разходите за детски, така че аз отидох онлайн търсите заем, когато се натъкнах на някои кредитори, които мамят и мамени от мене малко пари в този процес от време аз имам объркана аз дори не знам какво да правя вече, защото малкото пари, които имах с мен е бил отнет от тези измамни копелета, които наричат себе си истинските кредитори заем, така на един верен ден, както аз Разглеждах в интернет търсене на работа се натъкнах някои свидетелства коментираха форума с един г-н Чарли Gilberto, и г-жа Моника Luis за това как те ще получат своите заем от г-н Франклин Osayande Scott Loan Company Email: franklinosayandescott@gmail.com Така че аз си казах, че аз трябва да дам това изпитание, защото аз беше толкова уплашен, относно това, което другите кредитори на което ми сториха, Така че аз отидох напред взе личния си имейл адрес, който е бил в тези коментари в този форум, така че аз го свържем го информира, че аз се рецензирани му от някои клиенти, които са получили от тях заем от компанията му, г-н Чарли Gilberto, и г-жа Моника Luis, Така че, когато чу, че той е много щастлив за това, така, той ми се, че съм в правилната компанията увери, където мога да получа моя количество желание заем, Дадоха ми на кредитополучателя заем формуляр за кандидатстване, за да попълните и да се върне, аз съм всичко, че предвид всички тях ми необходима информация е за мен, така че аз бях дал на реда и условията на тяхната компания всичко мина гладко, без никакво отлагане, в не по-малко от 24 часа и е бил информиран, че моят кредит валидна сума от $ 60 000 долара е бил регистриран и одобрен от кредитната си борда на попечител, Така че в този процес от време аз бях толкова щастлив, когато ми казаха, че трябва да ги изпратите по банкова информация, но аз бях малко скептичен за правене, че толкова казах аз имам доверие и вярвам за това кредитор се обадя на г-н Джеймс Франклин Scott, аз им дадох по банкова сметка, така изненадващо получих сигнал от моята банка, че моята сметка е заверена със сумата от $ 60,000 долара от г-н Франклин Osayande Scott, WOW .. аз почти припаднах, че аз спешно му приятел, че аз имам си получа заем успешно, така скъпи мои братя и сестри там все още се търсят истински заем компания аз ще ви съветваме да любезно се свържете с г-н Джеймс Франклин Scott с този същия Е-мейл: franklinosayandescott @ gmail.com и аз знам, че той също ще ви помогне с вашия размер желание заем наред, Email тях днес и ще се радвам, че го направих.

 33. Trabado Villaspin

  авг. 06. 2015

  Ние предлагаме заеми @ 2% лихва за бизнес и лични цели прилага сега се свържете с нас чрез нашата електронна поща (rodriguezhenriettaloan@gmail.com)

 34. Ramirez Gloria

  сеп. 02. 2015

  Здравейте,
  Това е да се информира широката общественост, че г-жа Gloria Ramirez, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (ramirezglorialoan@gmail.com)

 35. Ramirez Cruzgreat

  сеп. 03. 2015

  Ние предлагаме заеми @ лихвен процент от 2% за търговски и частни цели Кандидатствайте сега се свържете с нас чрез нашата електронна поща (GREATRAMIREZ@GMAIL.COM)

 36. Bob Wallace

  сеп. 08. 2015

  Кандидатствайте за бърз и удобен заем, за да плати сметките и да започнете нов бизнес или ре-финансиране на проектите си на по-евтиният лихвен процент от 3%. Да се свържете с нас днес чрез: co.operateloanservice@gmail.com за повече информация.

 37. Farida Stephen

  сеп. 14. 2015

  Добър ден, аз съм регистриран частен кредитор пари. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите, които имат нужда да се актуализира финансовото им състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година, до 30 години погасяване продължителност период до всяка точка на света. Ние даваме заеми в диапазона от 5000 евро до 100.0 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Били ли сте били отказали от толкова много банки
  ви е необходимо финансиране за разширяване на бизнеса ви,
  имате нужда от личен заем

  Кандидатствайте за заем, изсипваме подробностите по-долу:
  1. Пълно име
  2. Адрес
  3. Размер
  4. Срок Период
  5.Phone Номер
  6. Професия

  Г-жа Фарида Stephen

 38. Williams Nora

  сеп. 17. 2015

  Здравейте аз съм г-жа Нора Уилямс, частни заем заемодателите даде живота време възможност заеми. Имате ли нужда от спешни заеми да изплати дълга си или дълг-имате нужда от заем за подобряване на вашия бизнес? Имат ли сте някога били отхвърлени от банки и други финансови институции? Дали се нуждаете от консолидация кредит или ипотека? Не търсете повече, защото ние сме тук за всичките си финансови проблеми в миналото. Ние да кредитира средства на лица се нуждаят от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари да плащат сметки, да инвестират в бизнеса от 2 %. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна помощ и получателят ще бъдат склонни да предлагат заеми. Така се свържете с нас днес по електронна поща на: (norafinancialloanservice@gmail.com)

 39. Monica Ulate

  окт. 03. 2015

  Страдате ли от дългове или за липса на пари, свържете се с мен чрез имейл johnlutherloanfirm1@outlook.com сега, аз ще ти дам на заем без никакво отлагане.
  благодаря

 40. Christy Mark

  окт. 05. 2015

  Здравейте,
  Това е да се информира широката общественост, че г-жа Кристи Mark, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем срокове и условия. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (chrismazzy99@gmail.com)

 41. Ramirez Duran Antonio Jose

  окт. 12. 2015

  Смятате ли, че за получаване на заем? Вие сте сериозно, нуждаещи се от спешно заем, за да започнат свой собствен бизнес? Вие сте в дългове? Това е вашата възможност да се постигне желанието си, даде лични заеми, бизнес кредити и бизнес кредити и всички видове кредит с 2% лихва за повече информация се свържете с нас чрез електронна поща (ramirezglorialoan@gmail.com)

 42. christiana

  авг. 11. 2016

  Търсите ли личен заем, или са били ви отказва заем от банка. Аз дават кредити на физически лица и фирми при ниска и достъпна лихвен процент от 2% лихва. Моля, свържете се с нас чрез имейл: trustfundloanfirms@gmail.com

 43. RUTH EDWIN

  авг. 11. 2016

  Здравейте, моето име е г-жа Рут Edwin, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 23 000 €, защото имах нужда от голям капитал от 55,000 €. Аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. през август 2015 г., се запознах с един добър приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Мери Уилям, който в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в една компания. Добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети сънародници, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Мери Уилям чрез имейл: marywilliam902@gmail.com. можете да се свържете с мен чрез този имейл: ruthedwin98@gmail.com. ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна.
  Благодаря.

 44. jose Daniel

  сеп. 22. 2016

  Моето име е г-н Хосе Даниел съм от САЩ, Грузия, но аз в момента живеят в (литовски) Бъдете внимателни тук. Никой не може да ти помогне тук или дори показват как можете да получите финансова помощ. Всеки отговор на кредитор заем на вашия въпрос, вие трябва да пренебрегваме, защото те са измами … реални измами … аз бях жертва на което аз бях излъган хиляди долари … и благодаря на Бог за един приятел, който ме насочи към фирма заем, образувана от истински кредитор заем. тя се нарича Midland Credit Те направиха живота ми ценен един и да го даде смисъл. Когато моят приятел ми даде контакта им, аз ги свързва. После поиска за заем с всички необходими доказателства, за да докаже, че аз действително нужда от заем, те одобри заем от $ 80,000.00 USD и в 6 дни след среща до необходимите им изисквания, ми заем е бил депозиран в моята банкова сметка, без обезпечение. Въпреки, че аз бях много нервен с организацията на заем на първо заради моите предишни лоши преживявания, особено когато въпросът за мен да плащат такси такси дойде, аз се държа за вярата ми се дължи на факта, че моя роднина ме посочено, имам го изчиства, и като Бог трябва да го има, Изобщо не знам, че моите финансови недостатъци стигна до окончателно спиране. Тъй като аз съм по-рано каза, от съображения за сигурност и може да предостави само на електронния си адрес. Прегръдка тази нова initiative.Feel да се свържете с тях чрез midland.credit2@gmail.com като им офицер заем / представител. ще присъства на вас и вие ще бъдете свободни от измами и финансови тежести.

 45. REMY.CREDIT

  окт. 05. 2016

  Възможно ли уморени от търсене на заеми и ипотеки, сте били отказали постоянно Чрез вашите банки и други финансови институции, ние предлагаме всяка форма на заем за физически и юридически лица при ниска лихва в размер на 2% Ако сте заинтересувани да вземат заем , не се колебайте да се свържете с нас днес, ние обещаваме да ви предложим най-добрите услуги ever.Just ни дават пробвам, защото изпитание ще ви убеди. Какви са вашите финансови нужди?

  Свържете се с нас чрез имейл: [remy.credit111@gmail.com]

  Имате ли нужда от бизнес кредит?
  Имате ли нужда от личен заем?
  Искате ли да си купите кола?
  Искате ли да рефинансира?
  Имате ли нужда от ипотечен кредит?

  Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете вашия бизнес предложение или разширяване?
  Загубили ли сте надежда и си мислиш, че няма изход, и вашите финансови тежести все още съществува?

  Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

  Свържете се с нас чрез имейл: [remy.credit111@gmail.com]

 46. Mr Ernest

  окт. 28. 2016

  получите вашия спешно Достъпни заем, който ще промени живота ви завинаги, аз съм на г-н
  Ърнест заверено заем кредитор, аз предлагам заеми на индивидуално и на публичния сектор
  че се нуждаят от финансова помощ с нисък лихвен процент от 2%, лошо
  кредит приемливо, Общите условия са много прости и
  considerate.You никога няма да съжалявам за нищо в този заем сделка, защото
  Аз ще ви накара да се усмихне. Нашата фирма е записал много пробиви в
  предоставянето на първокласни финансови услуги на нашите клиенти, особено
  в областта на синдикирани кредити и капитали разпоредба за физически лица и
  компании.
  Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: ernestfinancialhome@gmail.com

 47. Mr. Cliff David

  Ное. 01. 2016

  Имате ли нужда от финансиране?
  Имате ли нужда от заем за бизнес или лични нужди и финансиране на проекти?
  Искате ли да рефинансира вашия бизнес?
  Ние предлагаме заем за всеки човек или фирма, които имат интерес от 2% годишно.
  За повече информация, моля свържете се с нас чрез електронна поща: globalloanfunder05@yandex.com

 48. RONALD FARIS

  май 09. 2018

  Westlake Financial Services е най-голямата частна финансова компания в САЩ, която демонстрира растеж през годината. Продължаваме да разширяваме екипите си, диверсифицирания бизнес модел и по-важното – започваме да затвърждаваме ролята си като бъдещ лидер в автомобилната индустрия.

  Услугите ни включват следното:
  * Инвестиционни заеми
  * Заем за консолидиране на дълга
  * Втори ипотечен кредит
  * Бизнес кредити
  * Лични заеми

  Отговорете на нас, за да ви предоставим повече информация.
  E-MAIL –– [westlakefinancialservices02@hotmail.com]
  WHATSAPP –– +2348120111731
  Благодаря и Бог да те благослови.
  За разбирането,

  Живея в Добрич и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който би могъл да промени живота ми и този на семейството ми, ще насоча всеки човек, който търси заем от тях. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурен, че ще ви върне заема, моля, свържете се с тях и им кажете, че г-жа Шарън Кулидей Лин ви е посочила. E-MAIL –– westlakefinancialservices02@hotmail.com
  WHATSAPP –– +2348120111731
  Благодаря и Бог да те благослови.

  Здравейте приятели, аз съм щастлив, че имам заем от Westlake финансовите услуги тук, в провинция Сливен, те са най-добрите, които съм виждал откакто се опитвам да получа заем, те предлагат заем без upfruth плащане, можете да ги изпратите по имейл, ако имате нужда заем днес чрез: westlakefinancialservices02@hotmail.com
  WHATSAPP –– +2348120111731

  ФИНАНСОВИ УСЛУГИ НА WESTLAKE
  Главен офис ––– 35 Portman Square W1H 6LR, ОБЕДИНЕНО КРАЛСТВО
  EMAIL ADDRESS––westlakefinancialservices02@hotmail.com
  – * – * – * – * – * – * – * – * – * – * – * – * – * – * – * – * – * –
  Вие сте добре дошли на WESTLAKE FINANCIAL SERVICES, нашето задължение е
  помагайки на нуждаещите се да получат финансова стабилност, за да се справят с нуждите от живот. Помогнете на тези, които са във финансова криза.
  Ние даваме заеми от диапазона от $ 1,000 до $ 900,000,000.Нашите заеми

  са добре осигурени и максималната сигурност е наш приоритет, в интерес на 2% процент.
  Email–-westlakefinancialservices02@hotmail.com
  WHATSAPP –– +2348120111731
  БЛАГОДАРЯ

 49. Mr Patai

  юли 10. 2018

  Имате ли нужда от личен / бизнес заем с нисък лихвен процент? Ако да, свържете се с нас за повече информация по имейл: pataibalint01 (AT) gmail.com

 50. ROMANA

  юли 17. 2018

  Имате ли нужда от финансова помощ? Вие сте във всяка финансова криза или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от средства, за да уредите дълга си или да платите сметките си или да започнете добър бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да получите капиталови услуги от местни банки и други финансови институции? Тук е вашият шанс да получите финансови услуги от нашата компания. свържете се с нас на alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com

 51. Jeremy

  юли 29. 2018

  Добър ден, моето име е Джереми Карлос, аз съм гражданин на Мексико. Искам да свидетелствам за доброто заемополучател, който ми показа светлината, след като беше измамен от четири различни фалшиви интернет кредитора, всички ми обещаха заем, след като ме помолиха да платя много
  такси, които не са довели до нищо и не са дали положителен резултат
  резултати. Аз загубих много пари до близо 8000 долара.
      Един ден, когато разглеждах интернет, се натъкнах на стар пост за друга жертва като мен, която получи заем от финансовите служби на Саймън Фин, след като прочете нейното показание, реших да я пробвам последния път, и в рамките на 48 часа получих заем от 32 000 долара. Не можех да повярвам на очите си, сега съм щастлив и богат отново и благодаря на Бог, че такъв заем
  подобни компании все още съществуват при тези измами навсякъде,
  моля, съветвам всички там, които се нуждаят от заем, за да посетят електронната си поща ,,, simonfinnloan.inc@gmail.com, те никога няма да ви се провалят, а животът ви ще се промени както направих моята.
  Бързо се свържете (simonfinnloan.inc@gmail.com) днес и вземете своя заем от тях.
  Останете в безопасност и благословениv

 52. bill gate

  окт. 16. 2018

  Westlake Financial Services е най-голямата частна финансова компания в САЩ, предлагаме всички видове заем само за 2% лихвен процент
     насреща ни днес за повече информация
  E-MAIL –– westlakefinancialservices02@hotmail.com
  WHATSAPP –– +12675713908

 53. tom

  окт. 23. 2018

  ние предлагаме всяка сума на заем на най-евтиния процент. моля любезно се свържете с нас на sheddy4554@gmail.com

 54. fred

  май 23. 2019

  Je ferai le virement Samedi prochain au plus tard.

  Bon week-end.

  Cordialement.

  Ewen du Boisguéhenneuc

Добавете коментар